Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, March 9, 2011


SELAMAT PENGANTIN BARU KPD MEREKA

assalamualaikum ~~

mst korg sume tetanye3 kn >> kate exam .. bole je blogging @ ad je minah ni post entry.. kate exam @ dh pandai sgt kot minah nie smpi x reti3 nk studi ...

 waaaaaaaaa.... korg ~~> smpi ati ckap gitu kat kiter ...sob sob

ekceli nk post entry mase p knduri kawen kat PUTRAJAYA .... kwn en 'hubby' wannabe kawen laaaa...
(dulu mase lepak x penah pon nmpk die bwk gf die yg kini merangkap wifey die....lolz)
tema dorg kaler putih-pink ...lembut je kaler nyerr...majlis tu plak kat restoren ..tp x tau pe name restoren tue...
nie sy nak share sket gmbr3 mase kat knduri kawen tue n picture3 me with en 'hubby' wannabe mase we all p buat kad kawen .....enjoy uolsss..


this is me ... eerrrmmm ekceli baju ni agak besar sket (saiz double 's' kot) .... n sy nie rendah n kecik je org nyer ... sbb tue nmpak cam berisi sket (apekah ...!!!!) >> saje je nk cakap org yg amek gmbar nie x reti amek angle yg cantek sket ..!! huh
















nie la en 'hubby' wannabe sy ..... die srh amek gmbar die then ltak dlm fesbuk ...tp sy ltak dlm blog ...ekekkekekeeee










      kami di gelar 'panjang' n 'pendek' >> mang kuang asam tol org yg kasi title tue kat kami ..especially kat sy.. T___T


nie pic en 'hubby' wannabe ngn kawan3 bliau n pengantin ... kwn bliau tue pangantin lelaki tue yg segak bergaya penuh ke'macho'an ..ekekekekeee

dis is my picture sementara tnggu en 'hubby' wannabe kasi ucapan penutup utk balek..ekekekkeee

then pas dh balek3 sume .... sy ngn en 'hubby' wannabe sy pon gerak p Wisma MARA (btol ke..??) ... kat situ kan byk kedai3 yg buat kad kawen ... so en 'hubby' wannabe bcadang pegi kesitu saje memandang kn sudah serata tmpt kami p carik kad tp sume die x ske .... so kali nie sy srh die sndiri p carik tmpat nk buat kad ... hehehheee
 
last3 dpt gak buat kad kat situ ... pilih pnyer pilih ... smpi berselerak kedai tue sy buat ...seb bek kakak tue sgt3 baik... die ckp 'eh .. x ape..' (mungkin die perli kot ..hehehhee) ..tp serius mang kad kat situ comel n the price is reasonable ...nego pnyer nego smpi akk tue dh tepok dahi dh ...hahahhahaaa ..tu la mslh nyer lau nego ngn en 'hubby' wannabe ... bole bankrupt tau x... 

muke en 'hubby' wannabe mase nyaris3 selisih ngn kete org lain

muke kami yg agak tenang or maybe lebih tepat >> pura3 tenang ..ekekekeke

ok la.... jmper kat next entry plak .... mau study for DATA STRUCTURE N ALGORITHM ... sy x harap kn dpat 'A' for dis subject cos tau sejauh mane pencapaian sy tok subjek nie .... tp at least sy mgharapkn result yg memberansangkn .... kalo bole smpi teransang la adrenalin sy ...hahahahahaaa
c yaaa... muahahahahaaaaa
 
 
p/s: tlg jgn muntah or temuntah pas tgk gmbar3 d atas yerrrr ....tahan je kalau nk temuntah pon .... sumbat je pape kat mulut janji x muntah ...ekekekekkeee

thnks for read guys ... :p
 
 
 
 
seronok tgk org kawen .... hepi3 je *hepi ker..???*
~~ tepok dada tnyer selera...

No comments: