Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, December 31, 2011

REZEKI DARI ALLAH DI PAGI JUMAAT

Assalamualaikum

alhamdulillah, pagi Jumaat (30/12/2011) tadi cik sopi and en hubby di kejutkan ngan berita gembira .. patut la lately ni cik sopi rasa lain macam je .. dalam keseronokkan tu, boleh plak en hubby buat lawak tanya soalan macam3 ...but i know he is very happy with the news sampaikan mintak nasihat and petua kat macam3 orang .. u are so funny but cute hunn  :))

selain berita gembira yang satu tu, dalam masa yang sama cik sopi dapat panggilan untuk interview kat one of the international company which base in Malaysia ... wajib la terima sebab gaji yang di offerkan melalui email cik sopi amat la cantik sekali angkanya ... alhamdulillah, rezeki berganda

buat masa sekarang cik sopi tak nak terlalu bercerita tentang kurniaan Allah yang satu ni  ehem3 rasanyer korang tau dah  dan rezeki yang berganda tu tapi nak lebih fokus dalam apa yang dah cik sopi plan selama ni .. mission kene complete kalau tak cmner nak berbahagia nanti ..cheewaahhh

anyway, bersyukur sangat3 .. tahun ni dah jadi bini orang, tahun depan insya allah dah jadi mummy plak .. hehehe ..bak kata en hubby

rezeki di hari Jumaat and new year, alhamdulillah sangat3


semoga kebahagiaan ini terus berkekalan hingga ke syurga , amin

one of my favourite picture .. nampak suci kheennnn  :p


" the best thing about the future, is that it comes one day at a time" - Abraham Lincoln


doakan kesihatan kami yer
thanks read  :))

4 comments:

Syah_Ridzeah said...

alhamdulillah.. tahniah cik sofi :)

Mieya said...

tahniah kak sofi..cicit pertama arwah tokTeh dn arwah TokWan Hashim...

SOFINAZ said...

Syah: trime kaseh


mieya: haah ... baru tau bile mia cakap .. :))

MissBeberg said...

tahniah cik sofi.!
:)