Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, December 19, 2011

DISEBALIK 'OMBAK RINDU'

Assalamualaikom

dah tengok citer Ombak Rindu dahhh ... fine3 cik sopi tau cik sopi agak ketinggalan ..

citer tu dah dekat 2 minggu di tayang kan tapi cik sopi ngan en hubby baru je pegi tengok ari tu .. tak boleh nak tengok masa awal3 dulu sebab keadaan kesihatan en hubby tidak mengizikan .. heheheheee

komen..????

so-so laaaaa .. ramai yang cakap bile pegi tengok confirm nanges3 .. cik sopi dah agak kerisauan dah .. al-maklum laa, rosak make-up kat mata nanti .. bahahahaaaa

30 minit yang pertama takde la sedeh sangat ... biase3 jer sebab kalau nak compare ngn novel Fauziah Ashaari tu, lagi tragis ang tragik cara Izzah kene pukul sebelum Harris nak kawen ngan die .. tapi mase scene ni, takde plak kene pukul3 sepak terajang ...

pastu part Mila balik from oversea ... errrmmmm Mila asyik jerit3 jer .. WHATTT.???? heheheeee

pas tu start la masa mak si Harris jumpe Izzah ... okeyy kat sini ada sedih sikit and slowly citer makin sedih ... mase ni air mata dah bertakung dah ..  jenuh la cik sopi jampi3 mintak3 air mata ni tak tersembur keluar .. konon3 nak cover hensem kat en hubby ... hahahahaaaaa ..

then makin lama makin sedih plak, especiallly masa Harris eksiden and terkojol masuk hospital .. dah la air mata yang dok bertakung3 tu hampir3 berjaya cik sopi tahan tak nak keluar, tetiber boleh plak air hidung ni ngada3 nak meleleh plak .. alaaaaaa ~~ tak rock la camni .. isk3

pelan3 cik sopi toleh orang sebelah semata3 nak lap air mata ngn air idong ni .... haiiishhh ..

so far citer ni okey laaa even tak sama sangat macam novel yang asal tapi jalan cerita tu ada and senang nak faham ... walaupon terpaksa cik sopi tahan3 air mata ni ... hahahahaaaa

pastu3 rasanyer banyak part yang audience dok gelak3 ... dorang ni mesti buta perut sebab takde nak sedih3 .. at least cover3 la sikt cam cik sopi cover3 sedih kheeennnn ...

lagu tema ..???? okey3 best ... suke sangat ngan lirik tu ...





sampai sini dulu ...
nak carik idea for next entry ...

thanks read  :))

No comments: