Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, September 13, 2012

IAN DANISH 3 WEEKS YOUNG :)

Assalamualaikum


pas ni makin rajin la cik sopi meng'update' blog sbb dah pakai berok-band baru .... this time try guna U MOBILE plak ... lau tak bagus cik sopi campak masuk longkang depan umah t ... hahahaaaaaa


lately ni Ian dah pandai dah nak main ngan orang .... dah pandai bagi respon ....
sangat geram okeh !!!!


die pnyer ragam pon dah macam macam dah ....
syukur alhamdulillah tak susah nak jaga dia .... yang penting bagi Ian

  • bile die tido jangan kacau
  • make sure pampers bertukar sebelom penuh ... especially bile die B.E.R.A.K ... if not abeh satu taman dengar suara die ...
  • susu pulak nak yang suam suam kuku .... takmo yang dah sejuk sejuk ~~

senangkan ..??  tapi kengkadang biler die tido mang cik sopi sengaja kacau ... geram pnyer pasal sebab die pnyer muke biler tido or mengeliat memang MUKA MINTAK DI KACAU ... hahahaaaa


menyusu pon sangat kuat .... masa umur 10 ari , nurse timbang Ian 3.2 kg tapi bile dah masuk 20 days, berat Ian dah 3.8 kg ....  bak kata mama cik sopi  

"mane tak berat ... mulut tu nak menyusu je .. lau tak abeh smua orang die marah  :p "



geram tak ...???



thanks read   :))

3 comments:

cikpingu said...

mata ian curik mata ko beb

cikpingu said...

dh ok dh

Cik Sopi said...

cikpingu: kannn .... tak rugi ari ari ak tengok cermin then puji mate sendiri ... hahahahaaa