Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, September 22, 2012

ONE MONTH YOUNG IAN DANISH

Assalamualaikom


hari ni, alhamdulillah genap la sebulan unur Ian .... pejam celik pejam celik dah sebulan dah anak mummy ni ... macam macam ragam perangai nyer tapi alhamdulillah ian tak pernah buat hal ... :))


dalam nak masuk sebulan je yang ian tetiber asyik menangis ... especially bile takde orang kat sebelah die ... before this tak pernah pun mcm tu ...  and dalam seminggu ni pulak perut die asyik kembung ... mummy plak lambat tau ... sian anak mummy ni, biler nangis je mummy ingatkan nak susu ... rupenyer perut anak mummy ni sakit ehh ...


hari ni, ian tido je memanjang ... maklum la , biler datang sakit perutnyer tu ian asyik nangis je ... tido pon tak nak .. nak berdukung ... so bile dapat can, tido je la   :))


ian dah sebulan, cik sopi ade lagi 3 minggu je nak abeh pantang ... fuuuhhh cam tak sabar nak abeh pantang ni ... nanti dah abeh pantang cik sopi akan kongsi citer berpantang versi cik sopi la ... mesti bergeleng geleng kepala korang .... hahhhahahaa




tengok tu ... ngantuk pnyer pasal sampai tak bole nak bukak mata ... haiihhh ~~  makin di lentok lentok lagi kepala tu ade la ... daddy kate comel anak die ...  :p


ian saje je pejam mate kot sbb daddy takde kat umah ... takpe takpe ~~ esok daddy balik kiter mintak present kat die ....  ian mintak on behalf mummy tau tau ...


see ya in nest entry ...

thanks read ... byeeee

No comments: