Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Sunday, November 18, 2012

MACAM MANA NAK BERJAUHAN NGAN DANISH??

Assalamualaikum


wowwww .. giler lama tak update belog ... ni sume gara gara melayan Danish .. hehheheeee ~~ dah nak masuk 3 bulan dah Little Pumpkin cik sopi ni ... makin banyak plak akai die sampaikan fenin fenin kpale cik sopi ngan en hubby nak melayan ..


22/11/2012 ni cik sopi akan start keje ... macam mane la cik sopi nak start keje selepas almost 6 bulan tak bekerja ... haiihhh ~~ tapi demi anak, family dan hutang piutang mase blaja dulu .. terpaksa la cik sopi kuat kan jugak ati ... heheheheeee ...


tapi tapi tapi kan, esok yakni ari senin cik sopi akan anta Danish g uma babysitter ... for the first time, Danish jauh dari cik sopi ... wwwuuuuaaaaaa ~~


selama ni, Danish 24/7 ngan cik sopi sampaikan bile pergi kenduri kawen member, biler tak bawak Danish cik sopi raes lain sangat ... rase tangan ni kosong ... ati plak rase cam tak menentu sampaikan en hubby penah la gelak kan kat cik sopi ... so esok camne ni ..??? Danish tak nanges .. kot kot mummy yang nanges ... ni mase tengah tulis entry ni pon rase sebak jerrr ... Danish plak boleh rileks tido ... isk isk isk ..



Nanti mummy rindu Nanish cmner ...?? mummy nak pelok sape lau Nanish takde ... sape nak bersembang ngan mummy lau Nanish takde ... yang dok ado kat uma ni sume nak gado ngan mummy .. daddy pon same ... wwuuaaawwwuuaaa serius giler mummy nak nanges ni ... kang kat tempat keje mau meleleh air idong dok klua tahan perasaan ...



Bie .. ayang tak sampai ati nak anto Nanish ... nak nanges da ni ... !!!!





my Little Pumpkin



thanks read ...
mummy nak layan perasaan gedik ni jap

No comments: