Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, December 11, 2012

RUMUSAN SEBULAN PUNYER CERITA

Assalamualaikum ...



pppuuhhh puuuhhh .. berabuk blog cik sopi ni ... konon konon bz sesangat la smpai kan takde mase nak meng'update' blog ... keji keji keji ...!!!


kalau tgk dari last entry, mau dekat sebulan dah cik sopi tak update blog ni ... kalau bela kucing, da besar kot kucing tu ... da bole kawen daa ..  :p


memandangkan banyak sangat story, so cik sopi akan story chapter by chapter ... cheewahhh dah cam nak buat novel daa ... kalah Rowling ape ntah namenyer yg buat citer Harry Potter tu ...


anybody miss me ... naahhhh amek kaw ..!!!  :p



STORY 1
sekarang ni cik sopi da start keje .. mcm yang cik sopi citer la dalam last entry cik sopi tuh ... dah dekat sebulan dan still tak bole nak jauh jauh ngan  Danish ... everytime buat keje dok tengok jam jer ... rase lambat je mase berputar ... isk isk isk ... Danish pon da pandai daaa .. die tau je bile time balik cik sopi and die mesti tunggu ... sweet kannnn  :)




tak pedulik dalam ape keadaan skali pon ...!!!! heheheheee ~~ pasrah je la anak mummy ni ... naseb le de mummy yang cameraholic ni .. lalalalaaaa


STORY 2
ari tu g klinik .. check up utk Danish .. amek 3 months pnyer injection ... mase timbang tu .. makkk aiii , anak mummy ni baru 3 bulan setengah tapi berat dah 6.2 kg ...ade mak cik tu ingt Danish ni da 5 bulan ... berat Danish naik dekat sekilo every month .. agaknyer sebab kuat menyusu ... takpe la ... mummy ngan daddy tak kesah .. yang penting Danish sehat ...


da besar daaa ... daddy cakap da bole kawen da ..



STORY 3
bercerite pasal sehat lak ... exactly lepas 3 month injection, Danish demam ... ingat kan demam sekejap je .. rupe rupe nyer >> jeng jeng jeng ... Danish kene attack ngan CHICKEN POX ..!!!!adduuuiii laaaaa ~~ sian anak mummy ni .... asyik nanges je ... nak tengok Danish gelak gelak mase ni pon, kejap kejap je ... bile sakitnyer datang, die nanges dan nanges dan nanges laaa sampai kan jiran jiran kiri kanan depan belakang sume dengar ... isk isk isk ... so petua dari orang tua tua dahulu kala, bagi la Danish minum air kelapa ... alhamdulillah, sekarang ni Danish da beransur sehat ... da bole gelak besar ... suke mummy ngan daddy tgk ...  :)


STORY 4
Another one of kawan baik cik sopi da kawen ... waaahhhh .. bestnyer tgk dorang kawen ...!!!! taniah to Faiz and Noni .... smoga dapat anak cepat cepat ... pastu anak anak kiter bole geng cam kiter plak kan kan kan ... cantek baju kawen .... cik sopi berkenan gak tgk tapi lau cik sopi buat mase kawen cik sopi dulu, mau terserlah ke'rendah'an cik sopi ... hehehehheheeeee .. kantoiii la weeiiiii    :p






STORY 5
eerrrkkkk takde lagi da kot ... errrmmm rase cam ad tapi da lupe la .. xpe la .. lau ad story lagi nanti cik sopi post kat next entry ... bole gitu  ???


oke la ... ni semangat gigih update entry pon kelam kabut je .. nak kene siap siap g keje ... giler kan ..!!! ari ni selangor cuti oke ... sape yg keje kat Cyberjaya suppose cuti gak sbb Cyberjaya dalam kawasan Selangor ... tapi ak bekerja gak sbb nyer >> AKU BERKHIDMAT UTK OBAMA ..!!! SO OBAMA CAKAP 'NO CUTI CUTI' ....

huuuuuhhhh ... tensionnn ..!!!\
see ya


thanks read ..