Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, December 21, 2011

HONEYMOON REVENGE !!!

Assalamualaikum


honeymoon..???

revenge..???

ape or ade sapa3 yang tak puas hati ke..??


sebenarnya cik sopi nak revenge musim3 honeymoon sebab since kawen. cik sopi asyik busy memanjang. sian kat en hubby kita .. keh3
so memandangkan masih lagi dalam musim 'pengangguran' so boleh la kami spend time together3 .. boleh la nak pergi bercuti ke merata3 tempat ,, ura3 yang cik sopi dengar macam banyak je tempat yang akan kami lawati nanti .. huh .. xcukup tahun ni, continue tahun depan pulak .. weeehuuuuu


mesti ada yang gelak terbahak3 baca entry ni sebab bagi yang mengenali kami. mereka3 sangat3 la tau yang kami sememangnyer alwez in honeymoon forever and ever ... 


sebab..???


kami ni jenis yang tak lekat kat umah .. cik sopi saje je letak istilah honeymoon sebab konon3 nak rasa cam baru mula3 kawen ... hehehheeee


c ya in next entry ..


thanks read babeyyhh  :))


1 comment:

cikpingu said...

aku pun xber honeymoon2... laki aku bz.. hehehe