Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, December 6, 2011

ROLLOUT MADNESS (FINAL)

Assalamualaikom


agak lama masa yang cik sopi ambik untuk buat penyudah kepada citer rollout ni. tak kesah la kalau ada yang nak cakap citer basi ke ape ke.. memang cik sopi akui citer ni agak basi dah sebab kalau nak ikot, rollout dah abis almost 2 weeks...  tapi ader kiter kesahhh ..???


untuk penutup kepada entry yang berepisod ni, cik sopi ingat nak lebihkan gambar. nak tunjuk dekat u'olls semua gambaran or suasana dekat sana ...  :))


dah readyyyyy ....  dengan harapan ada yang dah siapkan kopok lekor depan laptop or pc







ni semua suasana yang ada dekat situ .. ada saper3 yang korang kenal ke kat sini ..??

ramaikan yang dengan khusyuknyer bersabar buat test and then tunggu result .. yang kurus ke, yang gemuk ke, riak kat muka tu same jerr .. cuak je memanjang selagi result tak keluar ..





ni plak antara team member cik sopi .. masing3 buat kerja dengan gaya yang tersendiri ~~ professional with attitude  ..

ada antara dorang yang ada masalah komunikasi dengan clients .. al-maklum la, most of them dah biasa cakap bahasa ibunda masing3 such Persian, Arabian and ada jugak yang english nyer agak sukar difahami ~~ dan ada jugak client yang tak boleh berkomunikasi dalam bahasa inggeris .. tapi masing3 tetap professional. sama ada dari pihak cik sopi or clients  :))


ni sesi consultation ~~ consultation akan dilakukan oleh bos cik sopi iaitu Dr Waqas Ahmed Awan or Thayza.. bos cik sopi ni agak femes.. korang google la nama beliau.. banyak sumbangan beliau dalam bidang sains kesihatan so far ..



ni pon antara team member cik sopi .. ye3 ~~ kiter tau dorang sume cantek3 and hensem3 ...  nie kire nak market member plak .. bhahahahaaa

dorang very helpful .. tolong cik sopi di saat3 ke'busy'an melanda .. dorang memang the best .. nobody can replace them in my heart .. chheewahh



so, ini la penyudah  kepada entry pasal rollout dekat Citibank ni .. takde la banyak sangat gambar3 nyer.. u'olls kene la paham, ada antara client3 ni tak suke gambarnyer diambil .. private and confidential katanya.. heeee

tak kisah la kan .. masing3 ada hak nak melindungi privasi masing3 ... so gambar3 ni yang random jerr .. xder le hover sangat kan3 ...

anyway, good luck to all of them ~~ seriously i will miss all of u damn much ..!!!!  3 weeks are not enough to know all of u .. i need more than that ..!!!


ape yang cik sopi akan ingat pasal rollout ni???
  • level 5 sebab ada foodcourt kat situ .. banyak choice sampai kadang3 ulang-alik dekat tempat yang sama berkali3
  • hossein .. why him..??? sepanjang rollout ni, cik sopi merupakan girlfrend sementara beliau ..!!! semua harta benda termasuk la wallet, kunci kereta, handfon and rokok beliau sume nyer disimpan dalm hendbeg cik sopi ...  sile jeles yer kak siti ..
  • language education .. heheheheee ~~ cik sopi banyak belajar bahasa oooiiii .. bahasa Parsi, Turky,Brazil ... fffuuhhhhh ~~ meleleh air liur nak mengingat semua tu
  • sunlight .. okeyyy ni bukan nama majalah, coklat or air3 tin .. ni merupakan perkhidmatan teksi yang cik sopi gunakan sepanjang rollout ni .. tak dapat la den nak drive kat tengah3 kolumpo ni weyyyhhh .. dah abeh maghrib pon belom tentu sampai uma
  • ms Rina merupakan individu yang penting buat cik sopi sebab cik sopi wajib call beliau setiap kali sampai or nak balik ... nak buat cam mana, beliau yang pegang kunci bilik yang kami gunakan .. heheee

eerrmmmmm dah laa .. banyak plak kalau nak di senaraikan .. cik sopi letak mana yang best3 jer nak dikenang .. bhahahahaaa


abeh sudah citer nyer ...


thanks read

No comments: