Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, November 25, 2011

BUAT TERAKHIR KALINYA

Assalamualaikum




detik yang memang selama ni cik sopi tunggu dah tiba >> 25 Nov 2011


ini bermakna, hari ni merupakan hari terakhir cik sopi praktikal kat company ni .. cik sopi rasa happy sangat sebab lepas ni  even belom VIVA lagi, officially cik sopi dah abeh degree ... alhamdulillah termakbul doa mama and abah cik sopi nak tengok cik sopi abeh degree ni .. dah kawen pon pelajaran tetap diutamakan ooooo..


tetiber rase cam ade feeling3 sedih plak .. mau nyer tak .. ni la company yang terima cik sopi intern n cik sopi di layan bagaikan boss ... member3 siap terjojol bijik mata ,,, bhahahaaa


walaupon tak banyak keje cik sopi kat sini, tapi setiap yang di ajar kat sini cik sopi akan ingat ,, sampai ke liang lahad ,, insya allah


yang paling3 best keje kat sini, bak kata member3 cik sopi

" rasa cam keje kat oversea .. biler kene g keje kat outside, bole dapat duet ribu-riban .. keje nyer 2 minggu jer "


maklum la, cik sopi kan keje kat international company .. so majority nyer mang mat3 salleh laaa  :))


okey laaa.. pape pon cik sopi tetap wish all the best untuk company ni ... semoga terus maju dan maju dan terus memberi sumbangan kepada ekonomi Malaysia  :p


p/s: bajet nak update entry ni petang td kat opis, tapi boleh plak perot meragam sampai ke tahap nak muntah3 bagai ..haiishh ~~ lari mud tau x..?? dah la ari ni ari last kat sini .. x dapat nak berjimpa, party bagai  :(


nak menyelit jap: entry terakhir pasal rollout akan menyusul dalam masa terdekat ni .. ade kejutan tau  ..:))


thanks read uollsss

No comments: