Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, November 19, 2011

SATU MINGGU BABEYHH

Assalamualaikom





satu minggu dari sekarang ~~> 25 November 2011
tamat sudah latihan industri cik sopi or dalam erti kata lain.. abeh intern ..


macam3 yang cik sopi rasa sekarang ni


dalam masa satu minggu ni, cik sopi nak enjoy puas3 ngan staf3 kat tempat keje cik sopi
dalam masa satu minggu ni, cik sopi nak spend time bebaik3 ngan Thayza sebab selama ni asyik buli dia je
dalam masa satu minggu ni, cik sopi nak pura3 jadik staf paling rajin kat company ni


banyaknya plan dalam masa satu minggu ni


tapi selain tu jugak...
dalam masa satu minggu ni, cik sopi kene siapkan log book yang cik sopi pon tak tau nak merepek tulis apa
dalam masa satu minggu ni, cik sopi wajib siapkan SOP (standart operation procedure) yang sebelom ni sangat malas cik sopi nak jenguk
dalam masa satu minggu ni, cik sopi kene pastikan ada orang yang akan isi evaluation form cik sopi dengan penuh cemerlang


dan yang paling best sekali, dalam masa satu minggu ni elaun keje cik sopi akan masuk .. weeehuuuuu..!!


satu minggu yang memang selama ni cik sopi tunggu sangat3 mendebarkan ..


semoga dipermudahkan segala urusan ..
amin




p/s (1) : asyik citer pasal rollout jr.. bosan pulak rasenyer ..keh3

p/s (2) : selepas dari satu minggu sangat3 tak best sebab kene pergi kolej mengadap sesi VIVA plak ..haizz

p/s (3) : korang yang baca3 ni ingat 'satu minggu' ape hah ....   :p


thanks baca  :))

No comments: