Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, November 2, 2011

SPEEDTRAP..

Assalamualaikum




lately ni rajin pulak abang3 polis trafik buat speedtrap .. dah beberapa hari dah cik sopi nampak .. dah la duduk kat celah3 pokok pakai baju kaler hijau .. dah dekat3 baru nampak  'alamak speedtrap ..!!! mampuss3 '


kurangkan la aktiviti buat speedtrap ni .. kalau boleh sampai hujung bulan 11 ni .. sebab lepas3 dati tu cik sopi dah tak lalu highway ni lagi .. bhahahahaaa


pagi tadi pon ade speedtrap jugak . mati la cik sopi camni . en hubby dah kasi warning dah ' ayang jangan nak bawak kereta laju3 sangat. kalau surat saman sampai lagi siap ayang .. ' eeeeiiii .. takot3 ..!!!


rasa3nyer cik sopi memang bawak kereta slow2 jer .. rasanya la tapi tak tau camner boleh dapat saman speedtrap .. kejam3!!


sekarang sape nak bayar saman speedtrap yang bulan 8 punyer tu .. ni rasa3nyer kalau  abang3 polis trafik tu sangat prihatin and dah meluat asyik kereta cik sopi je yang kena tembak maybe xder la banyak saman speedtrap cik sopi dapat kan3..?? prihatin la skit bang polis  :))



p/s: bulan 3 next year nak kene renew roadtax kereta so kene berusaha keras 
cari duet bayar saman3 speedtrap ..



thanks read  :p

No comments: