Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, November 16, 2011

ROLLOUT MADNESS (PART 2)

Assalamualaikum


lintas langsung dari tempat kejadian: Menara Citibank
mood: agak kurang memberansangkan

kenapa???


sebab suddenly hari ni semua team member cik sopi tak ada .. yang tinggal cuma Effat sorang jer .. giler laaaa !!
sorang tak boleh datang pasal apa pon tak tau la..
sorang tak sihat katanya..
sorang lagi terlajak tidur .. kalau cik sopi tak call, confim tak bangun tidur lagi ..


tapi alhamdulillah tak crowded sangat.. sian kat Effat . cik sopi bukan tak nak turun padang, tapi dok berlari merata2.. kejap3 pergi amik result dorang.. pastu dorang tanya2 pasal result tu kat cik sopi suruh explain.. kejap3 lagi dorang tanya cik sopi pasal model3 yang kitorang display kat sini .. kejap3 lagi dan lagi Effat plak kehabisan barang3 ,,,  berlari3 la pulak cik sopi pergi carik stok .. nasib baik hari ni system okey .. internet laju je...  siap cik sopi boleh main fesbuk lagi .. bhahaaaaa


mintak3 la sangat hari ni staff tak ramai ..
tak larat asyik kene marah je sebab dorang kene tunggu lama2 ..


cik sopi plak rasa cam tak sihat plak ari ni .. nak demam ke?? iskk3 jangan ler ~~ masih ramai lagi yang memerlukan cik sopi kat sini .. lepas3 dari 25 haribulan nanti kalau nak sakit3 manja baru boleh .. dah free kot time tu .. ekekekekeee


lintas langsung dari Menara Citibank tamat ..!!


thanks read  :))

No comments: