Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, November 2, 2011

IT'S SHOWTIME

Assalamualaikum






lepas3 ni maybe cik sopi berehat from blogging jap
will be busy for Citybank Medical Health Screening Test ~~


gila ramai clientnya -- 4000 orang.
screening test kene siap dalam masa 3 minggu


tapi yang bestnya, cik sopi base in KL only .. for penang and Johor Thayza incharge ... hua3


tapi yang x bestnyer pulak, client paling ramai kat KL ... almost 3000 thousand ..!!!!  haizz ~~


yang tak bernasib baiknya ialah en hubby yang dengan tanpa rasa bersalah or segan silu offer diri nak hantar cik sopi pergi Menara Citybank tu everyday until the last day. budget macam kat MARSH dulu la, 2 hari je kot .. lepas cik sopi kasi tau 3 minggu which is sampai end of this month terus beliau terdiam terkedu tak terkata dah .. hahahahaa ..b dah cakap nak anta kan3 .. jangan nak tarik balik .. xmo kawan kang ..keh3


sekarang ni membusy kan diri packaging semua barang yang perlu dibawa ke sana .. banyak gila barang.


bunny propa ngan imah marshmellow pon turut serta dalam project ni... yeaahhh ada kawan .. boleh kasi kecoh itu Citybank .. :))


CITYBANK HERE I'M COMING ...!!!!!  READY TO BE PRICK BY MY TEAM .. SCREAAAMMMMM  ~~ 





p/s: the project will be last on 24th November and 25th Novermber is the last date for my internship ... yeeaarrgghhh ..!!!!!


5 November is coming ... serius benci dooohh..!!!!

1 comment:

Cik Ecah said...

alolo syian hubby dier keenn tinggal...

wahh chaiyokk kakk busy tuh..:)