Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, November 17, 2011

ROLLOUT MADNESS (PART 3)

Assalamualaikom


report ~~ jangan tak report ..!!!


tempat kejadian masih lagi sama -> Menara Citibank


something happened today .. tak di sangka3 ~> CITIBANK WAS ON FIRE ...!!!!



really???



of course laaaa .. its a fire drill   :))



semalam one of the HR person already told cik sopi yang dorang nak buat latihan kebakaran .. tapi tu sepatutnya SEMALAM ..


then tanpa di duga masa tengah ada client ditambah pulak Dr Waqas tengah consult another client, kitorang dengar bunyi emergency alarm ...


berdiri dengan penuh ke'slumber' an je kitorang3 kat sini .. tapi kitorang kene ikot prosedur jugak .. so kitorang pon berlari3 la ke luar .. nasib baik naik lif .. tinggi hooii tingkat 35 nak terjun ke bawah ..


masa turun bawah cik sopi ingatkan tengah hujan then cik sopi pon pandang la atas .. makk aii kabus ape ni ..!!! sakit mata kiter tau ,, nasib baik ada Hossein yang tinggi menjadi payung penyelamat untuk cik sopi .. hehheeee   giler menipu ni ..!!


lepas tu kitorang pon tunggu la kat tempat berkumpul .. ramai jugak staf dorang ni .. bhahahaaa
then cik sopi ternampak McD .. ape lagi cik sopi pegi mintak kebenaran big boss nak pegi lunch kat sana ngan team cik sopi ..


memandangkan idea cik sopi agak bernas, daripada duduk bertenggek tak buat pape .. so big boss pon nak follow kitorang3 pegi McD jugak .. hahahhaaaa



latihan kebakaran hari ni mengingatkan cik sopi masa zaman3 skola dulu ... hehehehheeee .. 


thanks read  :))

No comments: