Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, July 18, 2011

KOPI OOO KOPI ~~

Assalamualaikum u'olls ...


cik sopi saje je nak buat entry pendek ..
nak poyo3 jap sementara merehatkan mata and kepale hotak nie ~~


cik sopi nak bercakap pasal kopi ...
kenape ngan kopi ..????
kopi tue takde pape ...
cik sopi je yang telah diapa3 kan oleh kopi nie .. chewah ayat sikit pnyer skema ..


dah lama gak la cik sopi tak minum kopi nie ..
ini kerana >> cik sopi mang tak tau pon camner nak buat kopi ni .. iklas kan pengakuan ni ..  plus cik sopi tak suka sangat minum kopi ..



dan disebabkan tadi mata ni ngantuk sangat, cik sopi saje je la try3 buat kopi nie .. dan disebabkan kopi ni
  • kepale cik sopi sakit .. dah weng3 dah ni
  • tekak rasa loya dah ... rase cam nak terkeluar semua isi perot .. pada hal belom makan pape lagi pon ... weekkkkk

memang cik sopi sedia maklum kopi ni bukannyer baik tok kesihatan ..  tapi saje je try tadi .. nah rasekan .. haiiishh


sambil3 rehatkan kepala ni, cik sopi ada jumpa satu page nie tau ... best gak info dia ... pantang larang orang melayu tradisional ... cube baca .. bagus untuk tambah pengetahuan but xbole nak percaya sangat ... kang dikata kan syirik ...


thnks read yerr ..

see ya later   :))




 
SOFINAZ

3 comments:

MeIsMe said...

oit.. kopi pe ko minum?
confem kaw2 punya ko telan kan.. XD
tak biasa jangan biasakan.. mabuk kopi ko nanti.. XP

~haykal~

SOFINAZ said...

ntah ar .. aku pon tak tau tu kopi ape.. sebab kopi tu dalam bekas kaca nescafe .. takot gak kot3 tu kopi jantan cap tongkat ali .. mampuihh aku .. hahahahaaa

MeIsMe said...

haha kopi jantan? makin ganas la ko pas ni..
confem pas ni badan ko jadi macam orang bina badan tu.. yang berketak2.. XP