Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, July 14, 2011

CONTINUE INTERN IN AUSTRALIA ...???

Assalamualaikum bloggers ...


rajin nyer cik sopi meng'update' blog pepagi nie kan ... ngantuk3 ..


last entry cik sopi de g tau kan yang during intern nie cik sopi la bos ...


tapi kan

..............

tapi kan

..............

tapi kan

..............


tadi kitorang baru lepas meeting .. huiiyooo

OUTSTATION TO AUSTRALIA..!!!

cik sopi tertanyer3 sama ada cik sopi pon kene pegi jugak ker ...??? bukan cik sopi kene intern kat Malaysia je ker..???  last cik sopi pegi Australia mase umur cik sopi 4-5 tahun .. tue pon sebab pegi melawat uncle cik sopi kat sane ...
tapi dari gaya mase briefing tadi and cara percakapan dorang yang memandang cik sopi ngan penuh keterujaan .. rasenyer cik sopi kene pegi skali ... mang kene pergi jugak la sebab mase interbiu ari tue bos dah awal3 dah cakap yang memang cik sopi kene pegi outstaion nie ... tapi tu kalau dah confirm kerja ...
intern cik sopi nie dah mcm kerja dah .... bos, kasi elaun lebeh sket ...huhuhuuuuu


my request to my bos ...

sir, can i bring along my husband to australia ..??? 
so we can have our next honeymoon there ... 
besides, i can't sleep if my husband are not on my side ...
agak3 boleh tak dapat penampar free dari bos kalau buat request yang sebegini ..?????


tapi semua nie still dalam perbincangan lagi ...
buat mase sekarang cik sopi nak fokus menghabiskan masa surf semua yang ader kat internet nie .. nak surf sampai muntah ..


thnks read ...
this entry xder picture memandangkan entry di 'update' from opis .. hohoooooo


p/s: cik sopi tido beralaskan lengan en hubby ... kalau en hubby xboleh ikot pergi Australia, cik sopi kene kerat tangan dia .. so baru la boleh tidor ngan hati yang lena ... waahhh .. what a beautiful night ...  :))



SOFINAZ

No comments: