Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, July 21, 2011

SWEET THURSDAY :D

Assalamualaikum u'ollz ..


selamat pagi3 and ceriakan hari anda dengan secawan teh panas  terpaksa ..!!!


ekceli cik sopi nak story something ..
something that happen this morning ...
something yang buat cik sopi termalu sket ... hahahaaaa

somthing about my mother in law   :))


cik sopi punyer mother in law nie kengkadang suke buat lawak tanpa mengira waktu .. termasuk la pagi tadi ..


untuk pengetahuan u'olls sume, mak mentua cik sopi nie jenis yang sporting but in the same time seorang yang terlalu mengambil berat even hal3 yang kecik jer ..


nak dijadi kan ceritanya .. pepagi buta tadi, rasenyer mak mentua cik sopi tu tengah on the way nak pergi kerja kot and cik sopi plak time nie tengah tido3 ayam lagi .. opcos la kene tido ayam sebab alarm dah berbunyik berpuluh3 kali + en hubby dah brape kali kejutkan cik sopi .. tapi disebabkan ke'mengantukkan yang melanda and kemalasan nak bangun, cik sopi pon buat3 la pekak badak .. xmo bangun tido .. hahahaaa


then dalam pukul 7 pagi tepon cik sopi berbunyik .. addoiiiyaiii .. sape la rindu sangat kat cik sopi ni sampai tepon pepagi ..


assalamualaikom naz.. ko tak pergi keje ker ..??? dah pukul 7 lebih dah .. ko dah bangun ke belom ..????
errrkkkk ...


waalaikumsalam ma, dah bangun dah nie .. memang dah bangun lama dah ... 
ayat cover ..!!!!



aaaa... xpe la .. mama ingatkan ko tak bangun lagi .. xper la ehh .. assalamualaikum ..


ok ma.. waalaikumsalam


tetiber ader plak suare orang menyampuk


saper tepon 


mama la .. 


eermmmm .. bangun la .. pukul brape dah nie ..


ye3 nak bangun la nie ... ngantuk semalam pon x abeh lagi tau ..  
cume bole berkata3 dalam ati jerr .. wwwuuarrghhhh


tue la ceritanyer ... agak termalu kejap la ngan mak mentua cik sopi nie .. memang bole dikata kan ari3 kalau die pergi kerja then nampak cik sopi tak turun3 lagi, nanti biler cik sopi balik kerja die mesti tanyer pukul brape cik sopi bangun sebab die tak nampak pon cik sopi turun mase die pergi kerja .. isk3 .. beliau sangat3 la mengingati time3 kerja menantu3 beliau .. menantu sorang lagi tengah berpantang .. so dlm mase sebulan dua nie, bliau cume ingat time cik sopi jer ... hahahaaaaa ...  nie kalau mama cik sopi tau mampuih kene perli


eeeeeiii .. x malu pergi kerja pon mak mentua kena kejutkan ... :p


k la ... c u'ollz in the next entry :))
byeeee


p/s: mesti mak mentua cik sopi nak pelok cium cik sopi macam mase first3 day cik sopi pergi kerja ...  oohhh best nyer mase tue .. lagi pulak ader driver yang anta pergi kerja ... sekarang kene pergi sendiri ... tension3 ..!!!!

 
SOFINAZ

No comments: