Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, July 15, 2011

DEAR F.R.I.D.A.Y

Assalamualaikum bloggers and morning u'olls .. :))



Today is Friday right ....??
so for guys >> dont forget your 'Sembahyang Jumaat' ...
sibuk je ingatkan orang.. laki aku tah pegi ke tak ..


Actually, nak citer sket .. early morning lagi dah buat cik sopi stress ... dah la hujan masa on the way nak pergi kerja ... jalan jem .. kat highway yang selama nie cik sopi guna pon tetiber jem ... accident.. ada kot dalam 4-5 biji kereta involved .. seronok en hubby kalau die ada tadi .. hahahaaaa
dah la tu .. boleh plak tetiber perot memulas3 ... damn3 ..!!!  nasib baik sempat sampai kat tempat kerja .. kalau tak rase nyer mau tercirit kat dalam kereta ... hahahaahaa .... sorry u'olls . ayat agak terlucah sket :))

today, im wearing baju kurung to office .. blue colour  :p
teringat dulu masa blaja kat kolej .. kalau cik sopi  berbaju kurung, macam3 la ayat yang klua ...

huiyyoooo ... inaz pakai baju kurung.. 
nak kiamat dah ker..???


inaz, aku rase kan kalau ko selalu pakai macam ni
confim mak aku pegi pinang ko


inaz, 
ko sehat ke tak nie..??


inaz .. inaz... inaz ...!!!!!



BENCI KORANG LA .... 
UUUWEEKKK ..!!!
tapi aku suke ... hahahaaaa


sampai bila xnak berbaju kurung ye tak...?? cik sopi bukan tak suka berbaju kurung .. tapi leceh nak naik tangga, nak angkat3 kain lagi .. so cik sopi lebeh senang pakai t-shirt/dress with jean/ legging .... nak lari pon senang ... hahahaaaa


oke la .. cik sopi ade kerja nak buat sebenar nya .. bos kasi kerja semalam .. tapi ari ni baru nak buat .. hahahaaaa .. kan cik sopi pon ade share kat sini ...
cik sopi kene cari full information and details about blood pressure .. alahaiii .. sumpah malas ... hahahaaaa .. so nanti agak3 cik sopi dah master dalam topic blood pressure nie, cik sopi share ngan u'olls sume oke ...


salam sayang di pagi jumaat ..
thnks read  :))




SOFINAZ

No comments: