Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, July 21, 2011

SUDAH 2 BULAN ~~

Assalamualaikom frendzzz ..


sebelom cik sopi kemas3 meja ni and shut down pc, cik sopi nak bagi tau ngan penuh gembiranya

DAH 2 BULAN DAH 
JADI BINI ORANG 


maaf la ye pada yang merasakan entry ni sangat poyo and kurang sopan :))


cik sopi nak letak kat cni ... buat sebagai kenangan .. pada yang tak suka tue x mengape la :)
pendapat anda untuk entry ini sangat3 la tidak diperlulan  :p




selain tue, another 2 day is buffday en hubby ~~
ape nak buat eh ...???  think3


to my dearest hubby ~~ i love u so much ... walaupon kita gadoh3 sampai sekeh menyekeh antara satu sama lain, kita tetap happy dengan cara kita kan  :))


thks read  :)


SOFINAZ

1 comment:

izfanora said...

tahniah lah.. :)