Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, July 29, 2011

PITY MY SWEET HUSBAND :D

Assalamualaikom sume ...


wahhh ~~ berkobar3 u'olls sume smlm tgk bola ... Malaysia VS Singapore ..
rileks la .. biase la tu adat pertandingan ... takpe3 bole cube lagi next time ..


sweet tak tajuk entry cik sopi nie ... wuawuawua ...
ni gara3 en hubby la ni ... bole plak wat lawak yang menggeletek ketiak cik sopi di pagi3 yang berhujan nie ..



b, ayang balik pukul 9 nanti tau ..


awalnyer balik .. slalu balik pukul 10 ..


nape ..?? ayang x bole balik awal ker ..??


boleh sangat3 .. tak pergi kerja terus pon lagi bagus ..


boleh eh ayang tak nak pergi kerja dah .. 
perot dah kembang kempis dah time nie .. tak tau plak pe motifnyer


boleh .. dok uma lagi bagus ..

haah .. penat je belajar 6 tahun deret3 non stop pastu soh dok uma ... euuuuuwww .. xmo ler teman ..hahahaaaa 
tak terluah pon kata3 nie tadi .. hahhaaaa


addooiiyaiii my en hubby nie ... dah die memang tau bini die nie dah la jenis tak lekat dok uma ... bole plak die suruh cik sopi dok uma jer   :))


tapikan biler difikir3 balik .. semenjak cik sopi sibuk dengan intern + kerja part time nie, sian en hubby ... sanggup die tak makan tunggu cik sopi balik pkl 10.30 malam then makan same3 ... sweet kan  :))


semalam pon same .. cik sopi ingat kan die makan dah kat kedai makan mase die kol cik sopi gitau nak pergi tengok bola ... then die cakap die balik kol 11 nanti terus pergi makan steamboat same3 ... tapi memandangkan semalam die ade 'emergency work' ... so tak jadi la kitorang nak pergi makan ... lagipon dah pkl 1 pagi dah time tue ... cik sopi plak mate dah terkebil3 macam mate garfield ..


berlapar en hubby seharian .. isk3 ~~
pagi tadi pon buat muka monyok orang kelaparan ...


tapi ayang kene pergi kerja la b .. tak sempat nak masak tok b  :(


takper la ... b makan dulu ape yang ade kat uma ... nanti balik kita p makan steamboat tue ehhh ... tapi if de pasar malam, kiter pergi pasar je sebab ayang still nak yong tau foo .. steamboat tak same ngan yong tau foo .. tapi setakat nak melepaskan gian xmo kasi air liur meleleh, steamboat pon steamboat la dulu ... tunggu ayang balik tauuuuuuu  bajet die dengar .. hhahahaa


ok la ... cik sopi nak pergi merepek meraban jap ..
nanti sambung lagi yer ..
thnks read  :))



p/s: b ... ayang nak makan banyak3 ...!!!!




SOFINAZ

1 comment:

cikmima said...

alahai sweetnye..... suka suka