Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, July 15, 2011

1 DAY FREE ONLY :(

Assalamualaikom bloggerzz  :))

dah lunch ke ..???
mana tempat ..??
korang bagitau la macam mane sekalipon .. belom tentu cik sopi tau tempat tu kat mana ... hahhaaaa


ekceli nak bagitau ni .. tadi kawan 'sekerja' cik sopi ajak pegi lunch .. kat satu restaurant yang baru bukak kat Cyberjaya ni ... if not mistaken name restoren tue Nyonya Restaurant ...ye kot cenggitu name nyer ... baba & nyonya pnyer restoren .. tapi tadi nampak manager die chinese :))


restoren nie tempat dia memang nampak cam agak exclusive gak ar .. mau gak dalam puluh3 ringgit kalau satu kepala je makan ... cik sopi suke tengok die punyer landskap .. ada swimming pool .. than ade waterfall design ...
restoren nie buat tempat makan ade yang open air pnyer and duduk kat bahagian dalam .. kitorang duduk kat bahagian dalam .. nak dok kat air-cond pnyer pasal ..


die nyer menu ..??? macam3 ader :))
rase cam dah kat kenduri orang kawen pon ade ..
layan diri yer kat sini and makanan dihidang secara buffet ....  makanan yang cik sopi amek ialah chicken roaster with mangga  first time mkn ngn mangga ... sweet and sour fish  memang marveles .. udang goreng butter  serius sedap ... sayur campur  memang feveret cik sopi ... wantan goreng  memang tak bole miss punyer ...
ade lagi sebenarnyer makanan yang dihidang kat situ .. memandangkan cik sopi dah ambik banyak .. so cik sopi x ambik nasi  diet kononnyer .... 
ader gak nasi beriani, bihun goreng, kari ayam, kentang goreng sambal, mee sup, mee udang, and buah-buahan ... air nyer plak only air oren .. masam :(


nape la manager nie buat makan free sehari jer ... buat la 2-3 kali seminggu ... hahahaaaa .. rajin la sket cik sopi nak pegi lunch ... dah la nak pergi cari tempat makan yang menjimatkan susah kat sini .. sedih tau tak ... mau kurus kering cenggini ... mati kalau kena pijak ngan en hubby nanti ... hahahahaaa


k la ... nak sambung wat kerja lagi .. dari tadi dok tertangguh .. asyik ada jemputan makan je kat sini ...

dah3 la tue .. 
korang saje je nak kasi perot and 
pinggang i ber'double'3 decker ... yeaaahhhh ..


 p/s: no pictures ... as ussual, updated from office ..:(

thnks read ....
muahahahahaaaa



 
SOFINAZ

No comments: