Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, July 22, 2011

85/55 mmHg reading :(

Assalamualaikum u'ollz ...


happy lunch break yerr ...
cik sopi kat tempat kerja bedal roti 'sosej rol High 5' -> 3 bungkus  :p


mesti korang sume pelik kan nape cik sopi letak title entry mcm tue ..??


tue sebenarnyer cik sopi punyer blood reading ..
rendah sangat bacaan nyer ..
sampaikan member cik sopi tanyer ' u ok ke??' 
normal reading suppose about 120/80 mmHg


kalau dah boleh melahap roti sampai berbungkus3, tak normal mende nyer ...


sign3 yang cik sopi tengah hadapi sekarang nie:
  • sakit kepala
  • unstable heartbeat
  • geli3 gusi  tak tau la pe kaitannyer


masa search kat internet, bleyh plak die kaitkan ngan heart attack ... errkkk .. xmo le gitu ...


nak kata cik sopi xmakan, rasenyer berat badan tak turun3 lagi ..
nak kate tak cukup tido ~~ maybe la kot ...
nak kata cik sopi ade amik ape3 medication, rase nyer memang xder ..
nak kate cik sopi amik alkohol .. huiisshhh .. jauh3 ..


so x tau la kenape .. nak pergi check kat dokter, rase malas pulak ...


nape eh


v

nape eh


 v

nape eh 

v



sape tau tolong share3 info ...


thnks read  :)


p/s: BP reading tue ader kaitan ngan pregnant ker...?????





SOFINAZ

No comments: