Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, July 18, 2011

HARI-HARI MACAM NI JER

Assalamualaikum sume ..


ari nie start minggu kedua cik sopi internship kat sini ..
tapi macam same je aktiviti cik sopi ..

  • Pagi3 sampai terus on PC
  • pergi pantry buat air panas and amik biskut
  • bukat internet >> kosmo & mymtero
  • pastu bukak blog 

bosan la pulak ari3 macam nie .. dulu masa intern time diploma busy je memanjang .. sampai rase macam nak terberak la sumpah seranah orang3 kat lab sana ... nie bile kat sini, kerja dah la kurang  bukan xder langsung yer .. boring pon ader dah sebab asyik duduk jerr .. sakit dah urat3 badan nie ..


fesbuk, email and segala yang berkaitan ngan chatting dah la tak bola nak bukak ... cuma bole bukak company email jer ... isk3 ... tapi kengkadang cik sopi saje je biarkan kedegilan menguasai diri .. bukak jugak email cik sopi tapi diam3 ar .. hahahaaaa ... fesbuk je yang tak bole nak bukak .. nanti dorang track ~~


next week kene buat outside project ~~ kat Bangsar ...next week la kot baru start busy .. hahahaaaa ...
so lepas tu another next3 week cik sopi balik ke axtiviti asal kot ... haiiishh ..


k laa .. cik sopi nak sambung surf internet .. nanti3 cik sopi sambung lagi ..


p/s: biler u'olls sume bace cik sopi pnyer blog and tak nampak ape3 gambar ~~ itu bukan bermakna internet u'olls lambat loading gambar ... tapi memang blog nyer xder gambar sebab update from opis.. so paham3 la ...!!! brape kali mau kasi tau da  ~~


p/s lagi: David Beckham dah show off picture baby girl die ... firstly opcos la kecik ati sket sebab die dok tayang3 gambar anak die ... sampai ati kan3  :( ... secondly, rase cam nak gelak pon ader .. dah xder name lain ke selain Harper Seven ... adoooiyaii ... thirdly, diumum kan cik sopi xder lagi sebarang hubungan ngan bliau ...  :p


thnks read peeps  :))
c u'olls later ....


SOFINAZ

2 comments:

MeIsMe said...

wakakaka penutup entri paling takleh blah beb.. tapi mekasih la juga menceriakan ari2 aku kat Universiti yang bosan ni bila membaca entri ko.. =.=

SOFINAZ said...

hehehee ... thnks beb :))