Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, August 25, 2011

SEMANGAT BERKOBAR3 MENYAMBUT RAYA

Assalamualaikom u'ollzzz


ffuuuhhhhh  bajet tiup habuk
hahahahhaa ... bersawang bagai dah blog ni .. lama tak bukak disebabkan masalah kesihatan yang menguji keimanan diri .. cheewaahhh


ade lagi 5 ari lagi kita akan menyambut raya ~~ hari kemenangan untuk umat islam setelah sebulan berpuasa ...


alhamdulillah .. tak penuh3 jugak puasa cik sopi .. hahhaaaa .. ni la kalau dah name nyer 'gugurl' --> panggilan abang sedara en hubby kat cik sopi ..


saje poyo tayang gambar .. hahahaa

so far persiapan raya cik sopi ngan en hubby berjalan agak lancar .. dimana en hubby telah berjaya cik sopi seret ke hulu ke hilir untuk bershopping ... the latest one is semalam, kami pergi ke chow kit then terus pergi uptown Danau Kota ...
jenuh jugak la dengar en hubby membebel di sebabkan parking xder .. sudahnya en hubby park kerete nun jauh tak bole blahh ..!!! terpele'ot kaki cik sopi .. naseb baik tak pakai heel .. :p


sesampai di sana, ingatkan cik sopi yang nak shopping sakan... rupe3nyer en hubby terlebih dulu bershopping ngan membeli beberapa helai baju .. pastu die singgah gerai yang lain pulak .. pon ade jugak barang yang die beli .. pendek kata semua kedai yang die singgah tokey nyer tak rugi la .. hahahaaa


ekceli cik sopi dah shopping awal3 dah ... since last week g .. baju raya plak dah stand by sebelom puasa lagi .. hahahaa  semangat nak beraya sungguh


yang tinggal sekarang ni persiapan3 yang kecik3 je ... tak nak membazir sangat sebab cik sopi tau, cik sopi ni jenis tiap3 minggu pegi beli baju baru .. zina mata ni bahaya tol ... :(


raya kali ni cik sopi berjaya mintak cuti dekat 2 minggu .. memang start tahun ni cik sopi pulun raya sakan .. al maklum la ~~ 7 tahun belajar since SPM --> DIPLOMA --> DEGREE  tak pernah nyer nak merasa semangat beraya .. semuanya disebabkan EXAM ... asal nak raya je mesti exam .. dah la tu, exam pulak lebih kurang seminggu pas raya .. camne nak raya cenggitu .. asal tengah makan spageti ketupat and rendang mesti kepala otak dok ingat3 nota yang dibaca .. siap bole men hafal3 formula lagi masa tengah makan tu .. tu belom lagi mase ikot family beraya umah sedara mara.. kalau bole nak suruh singgah kejap tunjuk muka je pastu balek sebab nak sambung baca nota .. sadis kan


so kali ni, cik sopi mang tak nak beraya sikit3 ... hahahaaa .. kalau bole 2 minggu cuti ni cik sopi nak beraya sakan sambil menghabiskan biskut3 raya .. especially semperit  my feveret weyyhh ..!!!!


oke la .. sampai sini dulu. nanti cik sopi update lagi yerr ..


kot3 kalau ader yang dok rindu3 cik sopi tu bole la tinggal kan comment ke haper ke .. nanti bole la elo3  :))


p/s: plan cik sopi, emy ngan alang nak buat kuih raya tak start3 lagi pon .. busy memanjang mengalahkan PM  :p


thanks read  :))


SOFINAZ




4 comments:

Nama : Eila Hanafiah said...

Semperit feveret gak tue. . ;-)

SOFINAZ said...

kan.. rase cam nak nanges je kalau pegi uma member3 tapi semperit xder :))

izfanora said...

semangat sangat ko yer..

selamat pengantin baru.. eh, silap.. selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin..:)

SOFINAZ said...

semangat ar weyyhh ~~ 7 tahun pendam perasaan x bole nak beraya ... muahahhaa