Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, August 5, 2011

PRAY FOR UR HAPPINESS :)

Assalamualaikom sume ...


selamat berpuasa di Ramadhan yang ke-5 nie ..:))
ader yang dah tinggal pose ker..???  ekekekeee


oke la .. ekceli cik sopi nak post short entry sebelom nak start buat SOP yang bakal mengganggu emosi nanti ... hahahhaaa


a pray for someone  xleyh kasi tau sape ... cik sopi tau u tengah sedih sekarang ... but remember, sabar ye dear ... cik sopi harap u terjah entry ni kejap walaupon ati tu tengah sakit ... everything happened for a reason ... mungkin hari ni jadi lain, esok lusa lain pulak jadinyer ... jangan terlalu memikirkan ape yang akan terjadi tapi fikir tentang ape yang tengah terjadi .. bukan kita yang tentukan ape yang bakal terjadi nanti ... semua dah tertulis .. jangan ader perasaan dendam or marah because masing3 lebih tau ape sebenarnyer yang terjadi ... and u should know, Allah tak kan menduga hambaNya melebihi kemampuan hambaNya tu sendiri .. anggap je diri u special sebab diberikan macam3 ujian ...  biler terjadi something, bukan hak kita untuk menghukum or menilai tapi yakin la  sebelom terjadinya pelangi, hujan mesti turun selebat3nyer ...  and bila pelangi keluar everything will be fine .. insya allah


teruskan senyum dear even i know its hard ... :))
u deserve a lot of happiness after everything that already happen ...




thnk read


SOFINAZ

No comments: