Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, August 18, 2011

CIK SOPI TERTEKAN

Assalamualaikum u'olls


sebulan lebih dah cik sopi intern kat tempat jin kene tndang ni .. n suddenly GEDEBBUUKKK ~~ kerja menimbun3 ..
ni sume gara3 kawan cik sopi ni nak berenti dah ... ari ni ari last bliau bikin onar kat cni ... lepas ni semua cik sopi kene buat ...


cik sopi la receptionist
cik sopi la tukang bukak pintu
cik sopi la yang check3 barang kat store
cik sopi la yang contact supplier
cik sopi la yang kena buat filing
cik sopi la yang kene buat call out ask for invoice or collect pape tah


pastu lagi bila datang hari3 tahun gajah jumbo


cik sopi la health advicer
cik sopi la yang buat health screening
cik sopi la co-ordinator 


pendek kata sume keje sekarang cik sopi la yang kene buat ...
tak agak3 langsung .. kata ade TEASER nak datang ... sampai ke sudah batang idong pon tak nampak ... asyik next week memanjang ...


lepas3 raya nanti ade outdoor project ~~ kalau teaser3 tu semua tak datang jawabnyer MATI LAAAAAAAA  ...!!!!!


siapa nak bertanggungjawab atas tekanan emosi cik sopi sekarang ni ... wwwuuuuu  T__T


harus jelita walaupun emosi terganggu .. wwwuuwuuu


terima kasih yerr ..



SOFINAZ


No comments: