Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, August 8, 2011

PERTAMA KALI RAYA

Assalamualaikom sume  :)


selamat berpuasa untuk hari yang ke-8 ...


mesti u'ollz sume tengah perli3 cik sopi kan bile bace tajuk entry ni .. puasa pon baru 8 ari dah sebok3 cakap pasal raya ...


ekceli cik sopi rasa sedih ade ... happy pon ade for raya this year ..


this is the first year cik sopi beraya sebagai seorang isteri ... jenuh nak mintak ampun kat en hubby nanti .. hehehehee .. lagipon tahun ni kitorang berdua dah kene main 1,2 som dah ... 1st raya nak balik uma sape dulu ... tapi selepas mengkaji segala kemungkinan dan keberangkalian, so kitorang decide balik umah belah en hubby dulu ... so mean tahun depan belah cik sopi plak ... no excuses ..!!! hahahaaa ..


tahun ni jugak kitorang adik-beradik raya berpecah3 ... sorang ke hulu , sorang ke hilir ... dah tak macam first raya dulu3 dah .. semua ade kat uma ...sedih3 ..


lagipon, this year jugak merupakan first time raya mama takde abah and abah takde mama ...  so kitorang adik beradik nanti pon kene main 1,2 som jugak ... nak pegi uma sape dulu ....


but ape3 pon, rasanyer raya tahun ni bakal membawa lebih banyak makna kepada cik sopi berbanding sebelom3 ni ... :))




hhhmmmm tema raya tahun ni..???  nanti cik sopi gi tau .. yang pastinyer baju untuk first raya untuk en hubby and cik sopi dah siap3 dah ...  :p







p/s: kepada adik3 kat luar tu, jangan dok gatai3 main mercun ke, meriam buatan sendiri ke  .... bahaya oke ..!!!!  banyak cara lain lagi boleh kita lakukan untuk memeriahkan sambutan hari raya and mercun3 semua tu is not one of it ... sooo damn dangerous...!!!!!!!



thanks read  :))  


SOFINAZ


No comments: