Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, August 12, 2011

ANDA 'TERPAKSA' ... !!!

Assalamualaikom sume ....


cik sopi nak bercerita pasal semalam ~~
masa kat tempat kerje cik sopi yang lagi satu tu .. alaaa  yang cik sopi dok wat part time kat situ  sape3 yg mengikuti pekembangan cik sopi tau la keje mane


ade ke patut beliau yang merangkap bos cik sopi telah me'reject' cuti raya cik sopi tanpa ragu3 .... jenuh jugak la cik sopi punyer team leader bagi alasan yang tak munasabah langsung semata3 nak jugak kasi cik sopi cuti raya awal ... sayang u la .. muaahh


eiiii .. bos reject u punyer cuti .. i dah bagi tau die dah u 26 aribulan tu nak balik kampung .. die mintak u start cuti 28
28..????? giler ... cik sopi de appoinment tau 28 aribulan tu ..

alaaaaaaa ...xbole3 ..!!! nak gak cuti 27 aribulan tu ...

u pegi cakap dekat bos .. i bagitau die u balik kampung 26 malam ..

terus masuk bilik bos ngan perasaan tak puas ati .. hahaaaa

sir, Sofinaz want to see u for a while regarding her raya cuti

ok Sofinaz .. u bole tak start cuti 28 aribulan because after 28 i release cuti untuk raya ... but i need people until 28 ... can u please make it at 28.??
ermmm .. erkkkk .. of cos NO sir..!!!

cannot sir because my family already plan going back to kampung on 26 .. i have to follow them because i'm not the one who will drive the car
yeee ... sila percaya kata3 ni walaupun ia dusta semata3 ...

but can u balik then bincang again because i need many people untill 28

i dont think so because they plan this earlier ..

hhhmmm .. its oke la ..  sambil terus sign application cuti cik sopi


tq mr bos .... if u tak kasi cik sopi cuti 27 aribulan tu, so terpakse la cik sopi buat cuti sendiri ... hahahaa


terima kaseh tak terhingga sebab terpaksa kasi cuti kat cik sopi .. sayang u lebeh3 jugak ... hahahaaa


p/s: bohong sunat kadang3 diperlukan ... hehhehehee


thanks read  :))


SOFINAZ


No comments: