Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, August 12, 2011

BIRTHDAY ACCORDING ISLAMIC CALENDAR

Assalamualaikom sume ....


nak share3 ni ngan u'olls sume ..
tadi member3 kat fesbuk kasi link untuk convert date of birth kita kepada tarikh islam ... cik sopi dah try ... best3 .. kemungkinan besar cik sopi akan celebrate second birthday nanti .. kah3



nama: sofinaz bt md sobri (cik sopi)
tarikh lahir:
  • mengikut kalendar kristian: 12/05/1987
  • mengikut kalendar islam: 13/09/1407
  • bulan: Ramadhan
  • sifat dan perwatakan untuk bulan Ramadhan:
Dia baik, pendiam, suka merendah diri. Dia tidak angkuh kepada teman yang dikenalinya. Dia tidak suka menonjolkan diriya. Kehidupannya selalu selamat.




nama: khairol azha hj shohaimy (en hubby)
tarikh lahir:
  • mengikut kalendar kristian: 23/07/1985
  • mengikut kalendar islam: 5/11/1405
  • bulan: Zulkaedah
  • sifat dan perwatakan untuk bulan Zulkaedah:
Perwatakannya pendiam. Banyak perkara baik pada dirinya berubah menjadi buruk. Dia banyak berfikir, kerana sifat ini, satu hari nanti dia akan mendapat hasil yang baik dalam kehidupannya. Tetapi oleh kerana banyak berfikir, perbuatannya kadang kala menjadi keliru. Dia seharusnya bertindak tanpa terlalu banyak berfikir untuk mendapat hasil yang yang memuaskan.
oowhh ... banyak yang perlu diubah ni en hubby  :p

dah persamaan kami berdua ialah , kami dilahirkan pada hari 
SELASA ... :))


u'olls nak try jugak ker ..??


p/s: kalau ikot kalendar islam ni, cik sopi dilahirkan pada 13 Ramadhan.. n today is 12 Ramadhan ~~ mean 2moro is my birthday looorr ... yyeeaaa  :))



thnks read  :p



update: tarikh penting kami berdua:
  • couple: 17 Zulkaedah 1427
  • tunang: 17 zulhijjah 1430
  • nikah: 17 jamadil akhir 1432

 is it our lucky number is 17..????



SOFINAZ

1 comment:

Mieya said...

wah..nak cuba r.. raya nie balik kulim x?? dah lama kaksofinaz xbalik kulim.. time wedding akak ari tuh maklong nak sgt jmpa akak.tpi xsmpat sbb paklong dh nak balik time tuh..