Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, August 2, 2011

MANIS DI BIBIR, TAPI DI HATI ....

Assalamualaikom semua ...


ari ni lambat sket cik sopi update blog kan3...
mesti korang teruja nak tunggu cik sopi pnyer next entry ... kahkahkahhh 
ari nie tetiber plak bz .. report yang cik sopi tangguhkan selama 3 minggu beturut3, ari ni baru nak buat.. tapi ni pon baru siap 3 ari pnyer report .. hahahaaaa  tension3..!!!! 


sebenarnya cik sopi nak bercerita or sesaper yang rajin nak bagi pendapat, sangat3 la di alu3 kan ... cume jangan nak terjah kat sini semata3 nak lepas geram ehhh3 ... PROMISE ...!!!


Korang pernah tak berdepan ngan someone yang sweet je dengar pe yang die cakap, pada hal kat belakang die ad plan something nak kenakan uolls balek .. nak kata dendam tu entah la tapi yang boleh cik sopi rasa3kan maybe dia jeles kot.. sebab dia xder aper yang orang lain ader .. nie pon dari sumber3 sekeliling yang gi tau cik sopi ~~


perlu ker berniat nak menjatuhkan or memalukan orang lain, then dalam masa yang sama asyik puji melambung3 orang yang nak dimalukan tu .. apa yang sipolan tu dapat dengan berbuat demikian ..???  adekah sipolan tersebut akan menerima award or nobel prize ngan perbuatan dia tue ..  tak rasa kesian or bersalah ker kat orang yang dia malu kan tue ...?? 


dalam masa yang sama plak dok canang satu Malaysia yang sipolan tu hanya nak membantu dengan ikhlas ... ceesssss !!  jgn sesekali ko berkata3 begitu padahal dah tertulis kat dahi ko tu ape yang ko buat .. tak yah nak cakap gebang kat semua orang yang ko tu mangsa keadaan ... dah terlalu ramai sangat mangsa3 ko sampaikan cik sopi rasa dah bole wat club dah ..


tak kisah la muka cantik ke, buruk ker yang penting hati tu mau ikhlas dalam setiap ape yang dibuat .. alang3 xmo mengikhlas kan, baik tak payah buat langsung .. buat jadi bahan lawak jer ... silap aribulan mangsa3 ko register ko kat rancangan raja lawak tu .. nakk..???  ko buat la lawak sampai tahap langit ke-7 sekalipon.. xder orang nak marah ...


even berabad suku tahun sekalipon, cik sopi rasa belom tentu ade orang yang IKHLAS nak memaapkan sipolan ni ... halalkan pon belom tentu lagi ...  cik sopi rasakan bagi sipolan yang berkenaan yang pernah terjah3 hidop cik sopi and dengan rakusnya cuba nak menjahanam kan and memalukan cik sopi, bek ko mintak ampun ngan cik sopi face to face ... bukan berniat memalukan ko pon .. just nak sembang3 dengan lebih ikhlas dari sebelom3 ni .. boleh gitu ...????  IKHLAS ni ~~


lagi3 sekarang ni tengah bulan pose kan ... lagi mulia ko nak mintak ampun ngan orang3 yang ko dah dajal kan ... maybe time3 ni ati orang yang ko dajal kan ni tengah baik and sejuk ~~ sesejuk ais batu tu ...


moreover, cik sopi pon dah malas dah nak tengok3 muka ko ni .. kang melekat plak muka ko tue kat anak cik sopi ... huhhhhh ~~ seram dohhh ... seseram sejarah hidup ko.. ko tau x...


malas nak cakap panjang3 lagi... sape yang makan black pepper tu rasa sendiri la panas nyer ... cik sopi pon kengkadang terasa and termakan gak ngan ape yang ko cakap ... bajet ko baik je kan ... perosak sungguh .... takyah nak dok sebut3 nama cik sopi lagi dah ... tak penat ke ko ehh berlakon ...  tnggu ujung3 nyawa agak3 bole menang PELAKON TERBAIK ... yyuuckkkksss ...!!!


pada sipolan tue, rajin3 la terjah cik spi lagi ehh ... macam cik sopi x tau  (cik sopi tak paranoid tau..!!)

ooo ..lupe plak, sipolan tu ade  penyiasat persendirian .. penyiasat persendirian ko pon sama gak macam ko .. DRAMA QUEEN pnyer orang ...

thnks read  :))


p/s: tetiber teremo sket hari ni ... mintak maap la yerr


byeee  :p



SOFINAZ

No comments: