Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, August 3, 2011

SUDAH PANDAI WHAT .. :p

Assalamualaikom semua ...



cik sopi saje je nak post entry pendek tengah malam ni .. memandangkan sekarang ni cik sopi agak keboringan sbb ditinggal kan oleh en hubby ~~ beliau nun jauh kat kedai snooker depan tasik kota kemuning tu hah ... p betting snooker ngan adek cik sopi beserta rakan3 nyer ...


cik sopi nak berkongsi kepandaian yang ala3 bajet bagus ni .. :))


pandai dah nak edit gambar3 ... lame dah cik sopi tak godek3 mr photoscape nie ... dalam dok boring3 ni saje je la cik sopi try .. try edit gambar pastu tukar header baru :p




cantik tak header baru ni ..?? biase3 je kan ... tapi at least dah pandai dah nak meng'edit' ... heheheee .. even tak cantik bagi sesetengah orang tapi bagi cik sopi so far ok laaa ... boleh try lagi pas ni :))




ok la ... cik sopi nak sleep laaa .. sok nak kene bangun awal siapkan sahur tok en hubby and my family ... then rasenyer tak leh tido dah kot sebab nak kene siap3 pegi kerja ... adududduhhh .. ni baru first time cik sopi pegi kerja from shah alam .. before this from damansara .. mampos dok salah jalan sok  ...:(


thnks read n selamat bersahur nanti ...


byeee  :))


SOFINAZ

1 comment:

izfanora said...

wah.. cntik lah blog dier skrg nie.. :)