Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, August 11, 2011

KU PENDAMKAN SAHAJA

Assalamualaikom sume :))



cik sopi nak tunjuk satu mende ni ...
either korang suke or not ...




KU PENDAM SAHAJA KEINGINAN TU 





puding telur


soya panas


kuih pau sambal


roti papa john  :))


laksa utara


cendol


puding jagung


jagung rebus



amacam ....???? 


sakit ati ker..???


cik sopi..???


ye memang terasa ati sangat sebab tahun ni punyer puasa dah tak bole nak round3 kat bazaar ramadhan .. bz ngan kerje punye pasal sampai kan nak berbuka puasa ngan family pon tak sempat .. 


untuk pengetahuan semua, ni antara menu wajib yang cik sopi akan cari kat bazaar ..  at least adelah salah satu dari makanan3 ni yang cik sopi akan bawak balik ... tapi tak kesampaian untuk berbuka puasa tahun ni ... waaaaa ...!!!


SO KU PENDAM SAJE KEINGINAN HATI INI ..:(


p/s: agak3 en hubby bace tak entry ni nanti ... :p


thanks read  :))


byeeeeee



SOFINAZ

1 comment:

Bidadari Syurga said...

ok... klik n tgk semua pic tu skang memang kijammmm pagi lagi nie..... arghhhhhhh