Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, August 3, 2011

MR CHEF IN THE HOUSE

Assalamualaikum sume


selamat menyambut Ramadhan yang ke-3  :))


cik sopi nak letak gambar dalam entry ni .. tapi tak bole nak cocok pendrive kat cni ... kang system interrupted .. al-maklum la .. kat pendrive cik sopi tu dah jadi sarang ternak virus ... agaknyer la kot ... hahhhaaaa


semalam bukak pose memang best .. cik sopi bukak pose ngan family cik sopi semalam .. en hubby jadik chef terhormat kat dapur ... sambil dibantu adik cik sopi yang buat kerja separuh jalan .. haiisshhh ...


semalam en hubby masak lemak cili padi ketam, kailan goreng, sotong goreng tepung and ikan masin ... terliur tak korang baca menu3 ni ... seb baik xder gambar ... hahhaa .. if not, jgn kata korang3 sume.. cik sopi pon belom tentu dapat mengawal kebocoran air liur nanti ... hahahaaa


pas dah siap3 masak, kitorang satu family p bazar .. setahun sudah tak jejak kaki kat bazar ni ..

bak kata en hubby  ramainyer orang ..

haah .. mang ramai .. dorang3 sume kat cni malas masak .. pegi beli jer pastu terbongkang zzzzzzzzzzz ... :p


cik sopi x beli banyak pon .. but cik sopi jmper something yang memang cik sopi nak beli lama dah >> YONG TAU FOO ... baru jumper kot ... hahahhaaa .. ngan rakusnyer terus pegi beli  :))   ..  selain daripada tu jugak cik sopi beli air limau kasturi asam boi ... fuuuhhhh ..meleleh3 masa bukak pose minum air ni ... besttt




then malam en hubby pegi men snooker ngan adik cik sopi .. tinggal la cik sopi ..isk3


dan memandangkan cik sopi dah ngantuk, cik sopi pon tertido .. tak tau pukul berape en hubby balik ... tau3 je mase tengah tidur ade rase3 cam orang suruh cik sopi ke tepi skit ... hehehee


then pagi ni, lepas3 sahur je en hubby siap3 pegi airport subang ... beliau nak ke terengganu atas satu urusan yang agak kurang penting iaitu membeli kopok lekor ... balik plak malam kang .. agak3 dalam pukul 11 lebih kot beliau sampai sebab flight delay :(


jawabnyer ayang tido dulu la b  :p


thnks read  :))



SOFINAZ

No comments: