Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, February 20, 2012

ME IN NEW STYLE

Assalamualaikum

walaupun mata dah nak terkatup, cik sopi gagahkan jugak diri menaip entry penutup tuk malam ni .. hheheee

ape nak citer ni ..
gini yokkkk ~~

tadi lepas en hubby ambik cik sopi kat tempat keje, kami sama3 p shopping baju .. baru hari ni cik sopi dengar en hubby cakap cik sopi punya baju semuanya baju budak3 ... dalam erti kata lain tak matang .. cceehhh ~~

baju sikit punyer vogue + comel, lagi3 dipakai oleh cik sopi boleh dikatanya tak matang .. abeh tu dah saiz cik sopi pun agak kurang matang so bersesuaian la cara pemakaian cik sopi tu ..

tapi sebenarnya cik sopi tau, dia nak cik sopi nampak lebih keibuan ... kan3 bie  :p
cik sopi ni kan kecik je orangnya ... die pulak orang yang besar tinggi, so beliau taknak kot cik sopi nampak cam tak sesuai ngan status yang cik sopi nak bawak t ...

okey la, for you my hubby bubbly ... ayang pas ni pakai baju orang besar plak ehhh  :))

kami shopping sakan oooo tadi .. tapi apa yang kelakarnya sepanjang bershopping sakan ni en hubby bertindak sebagai perunding imej n perunding harga .... haahhaaaa ~~  pening kepala nak mengikut apa yang dia nak .. plus3 bertambah3 pening kepala penjual tu ... dah kasi diskaun pun en hubby mintak diskaun lagi ... abeh kene marah ngan bos besar dorang nanti ..hahahhaaa

tapi3 kan, baju + seluar n skirt yang cik sopi beli tu bukan la fesyen3 makcik3 .. still up to date cuma cik sopi agak kurang minat fesyen ke arah tu, especially pakai kemeja3 ni .. hot3 ~~

dah la tu, boleh kata kebanyakkan baju yang dibeli lebih kurang je ngan corak or design kemeja en hubby ..

taste cik sopi dalam berfesyen ...???  more casual, sweet, adorable and chicky ....

xpe3 lepas ni akan cik sopi terapkan fesyen3 cenggini kat baju3 yang baru di beli tu ... hohohooooo ~~


p/s: lepas ni nak shopping kasut plak .. guess what..??  14 weeks pregnancy cik sopi still pakai wedges 3 inchi ...  dah di tegur, dah dimarah tapi semuanya masuk telinga kiri keluar telinga kanan ... tapi pas ni nak surrender plak.. sebabnya bontot dah sakit3 ... hahahahaaa  ~~



thanks read  :))

1 comment:

LAVENDERIES SHAYLEE said...

beauty is pain ye beb? hahaha!!
tayah nk beauty sangat..ko dh berat, taleh pkai wedges or heels dh..pakai flat!!
suh la azroy beli scholl tu..elok utk kaki ibu mengandung..ehehe