Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Wednesday, February 15, 2012

HARI RABU YANG BEST

Assalamualaikum

Dalam banyak3 hari dalam seminggu, korang suka hari ape..???

cik sopi paling3 eksaited kalau hari Rabu .. sebab setiap Rabu ada pasar malam dekat umah mak mentua cik sopi .... weeeehuuuuuu

pasar malam ni bukan la pasar yang paling special kat Malaysia ni, tapi cik sopi suke sebab kat sini syurga makanan untuk cik sopi sekeluarga ...

tiap kali sebelum pergi pasar, cik sopi mesti plan nak nak makan ape... kalau boleh semua benda cik sopi nak beli tapi apa kan daya, kene la ikut selera bila dah menapak kat sana nanti ..

selalunya ape yang cik sopi plan nak beli mesti tak kan sama dengan apa yang cik sopi  beli nanti ...  selera bertukar3 .. lagi3 bila dok terbau macam3 jenis masakan kat sana .. ditambah lagi mencuci mata tengok brother3 yang hensem jerit3 tayang muka sambil promote jualan masing3 .. heheheheee ~~  time3 ni la cik sopi selalu rasa berdosa kat en hubby ... tak beringat kot dah berlaki .. susah betul nak menjaga pandangan mata ni ..

hari ni kat pasar nanti cik sopi ingat nak beli yong tau fu ~~
dah berabad lama dah dok plan nak beli tapi last3 beli makanan lain plak ... heheheeeee

tapi ari ni cik sopi nak nekad butakan hati .. nak beli yong tau fu jer ... tak mo jalan3 kat pasar .. kang lain yang cik sopi beli ... membazir3 nanti en hubby marah ...

tapi ye ke tercapai impian dan harapan ni ..ekekekeeee

tunggu je la yerrr ..  :p

thanks read  :))

No comments: