Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, February 2, 2012

MIMPI NGERIKU BERMULA

Assalamualaikum

semalam cik sopi ngan en hubby p check up kat klinik ... scan pnyer scan, nampak la anak kami tu ... alolololooooo  so tiny ...  :))

time tu rasa cam touching sangat3 ... tak sangka cik sopi diberi anugerah untuk merasa nikmat mengandung ...

alhamdulillah so far semua okey .. baby pun alhamdulillah okey jugak bak kata doktor .. dah ada movement sikit3 ... nampak jugak die pnyer jantung ... dup dup .. dup dup   :D

tapi part paling tak best ada 2..
firstly, doktor dah set next appoinment bulan depan untuk draw blood ... aiiiyyakkkk ..!!!!   terpakse pura3 muka eksaited nak ambik darah padahal dalam hati dah pikir macam3 dah ... semua negatif plak tu ...

yang kedua plak  pas abeh check up doktor, terus dapat 4 jenis ubat ..

  • acid folic
  • ubat untuk tambah darah
  • ubat tulang
  • vitamin
ape la banyak sangat ubat ni.. macam3 kaler ader ... dah macam coklat smarties..cik sopi dah la spesies yang memang tak boleh nak kautim bab3 telan ubat ni .. before this, kalau demam je cik sopi cuma amek panadol soluble je .. tak dapat soluble cik sopi lebih rela tidur.. rehatkan diri ..

so sekarang dan bulan3 yang akan datang, cik sopi kene built friendship ngan ubat3 ni .. supaya ubat3 ni tak wat dajal kat cik sopi sampai tercekik nanti .. hahahhaa

anyway thanks read  :))
doa3 kan keselamatan kami yer ...

No comments: