Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, February 14, 2012

ITS VALENTINE

Assalamualaikum

happy tuesday and YESSS today is 14th February 2011 ~~ its a VALENTINE DAY

celebration...???

tak payah nak celebrate sangat ... and kalau ade yang nak celebrate pun terpulang la .. hak masing3 ~~

bagi yang beragama islam, kalau nak celebrate tu jangan la berlebih3 sangat .. Islam menggalakkan kita lebih bersederhana .. jangan nanti bila macam3 dah jadi, nak menangis air mata darah pun tak guna dah .. berfikir dahulu sebelum bertindak...

tapi ape maksud Valentine bagi korang ... cik sopi tau ramai yang dah sedia maklum sejarah Valentine ni .. so tak perlu la cik sopi nak explain banyak3 sangat ... meluat pulak korang nak baca t ..

adekah Valentine hanya untuk disambut oleh kekasih je ..
atau dengan kawan3 pon boleh celebrate ...
atau jugak untuk suka3 just nak menunjukkan kita saling sayang antara satu sama lain ...

whatever its is, semua terpulang pada diri masing3 ~~ tepuk dada tanya selera ... jangan cakap je lebih nak boikot sana, nak boikot sini tapi diri sendiri yang melebih3 ..

and because of  today is hari berkasih sayang, member3 cik sopi kat tempat keje pon celebrate this day tau .. they bought cake from Secret Recipe ... berkotak3 plak tu .. tapi cik sopi tak sure plak dorang ni dari department mane .. Planner kot ~~

so we can see here ...Valentine day tak semestinya disambut dengan gf/bf je kan ... ngan kawan3 pon boleh .. just untuk seronok3 je tanpa ada maksud3 yang lain ...  :))

then how friends ...
renung3kan ...

thanks read  :))

1 comment:

Anonymous said...

yesss aku 1st comment yazzaaa!!!

-thagurbaik-