Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, February 3, 2012

HARI MALAS SEMALAS-MALAS NYA

Assalamualaikum ..

hari ni hari Jumaat .. Penghulu kepada segala hari .. Hari yang paling ditunggu3 oleh semua warga kerja terutamanya cik sopi ...

so I should be happy ...

tapi cik sopi tak rasa happy pun .. nak pura3 happy pon tak mampu ..rasa cam tak larat sangat hari ni..

semalam awal gila cik sopi tidur .. tak jumpa en hubby pon sebab beliau balik ke kampung bersama kazen3 beliau .. haiihhh

pastu ada rasa cam en hubby kejut3 cik sopi dalam bilik .. ada birthday celebration katanya .. beliau sedia maklum bini beliau ni merupaka hantu kepada semua jenis kek kecuali cheese kek .. tapi apekan daya, badan rasa berat sangat ... nak bukak mata pon segan ..

pastu cik sopi terjaga pukul 4.30 pagi, nak terkucil punyer pasal .. baru la cik sopi sedar cik sopi tidur ngan baju kerja.. make up pon tak cuci lagi ..mandi pon opcos la tak .. makan?? petang tu je makan bihun share ngan emy .. ngatkan nak makan nasi malam karang .. takdenyer jugak .. ke laut semua ..

pagi tadi pun rasa cam malas3 nak bangun pegi kerja ... asal la hari ni bukan sabtu ~~*

pergi keje pon cik sopi mintak en hubby anta kan .. malas sangat nak drive .. segala-galanya malas la hari ni kalau bole .. rasa cam nak tido jer ~~

ada lagi 3-4 jam nak balek umah .. asal la rasa cam lama sangat hari ni ... cepatla pukul 5.30 pm puuhhlliisss ~~*

thanks read

No comments: