Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, January 27, 2012

NO MORE STILETTO ...!!!

Assalamualaikum


since dah pregnant ni, yang paling tak best and men-sayukan hati cik sopi telah bile dah tak boleh nak pakai heels ..

sedeh siottt ...!!  terasa diri ni sangat3 la tak tinggi ...

bagi yang memang dah kenal cik sopi, dorang mesti tau cmner rapat and intim nyer hubungan cik sopi ngan kasut bertumit tinggi ni ..

biler pakai dress panjang terasa cam tengah sapu3 lantai pon ada ... kang kalau angkat tinggi3 dorang kate ' banjir ke kak oooiiiii ..'  

biler pakai legging terasa diri ni cam dah tak seksi-s plak ... kepanjangan kaki tak terserlah walaupun tu semua hanyalah dusta semata3 ...

lagi dan lagi biler en hubby sangat3 tak sayang mulut mengeluarkan kata3 buat cik sopi rasa cam nak seligi jer mulut beliau ... biar bertambah3 lebar mulut tu ..!!!

ayang ni dah la pendek , gemuk plak tu ~~ dah cam doremon je ..


cesss3 ...!!! kata la banyak3 ... melekat kat baby kang jangan nyesal nanges3 sampai kluar air idung ..

biar pendek, akal mau panjang ...


thanks read   :))

No comments: