Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, January 19, 2012

DAMN SHISHA ...!!!

Assalamualaikum ~~

ni entry nak marah orang .. marah sape.??? marah orang yang suke hisap SHISHA ..

ekceli tak kesah pon korang nak hisap shisha tu .. hembus la sampai keluar asap berkepul3 bermacam3 bentuk tu .. but the thing is I HATE THE SMELL .. dayymmnn3 ..!!!

gara3 tak tahan ngan bau shisha yang di hisap oleh orang sekeliling kat kedai mamak tu, abeh semua yang cik sopi makan terkeluar balik ..  rugi mi goreng mamak ayam cik sopi tu .. lagi3 cik sopi yang ngan berbadan lebih dari satu ni .. :p    sian baby ni tau tak .. dah la makan lambat3 ... pastu muntah balek abeh semua yang dimakan .. keluar ayam3 tu semua balek .. ces3 ..~~

korang kan tau shisha tu 400 kali ganda lagi bahaya dari rokok .. p hisap rokok je la .. at least korang ade chances 400 kali lebih baik dari bershisha tu ...  dan kemungkinan chances untuk cik sopi tak muntah disebabkan shisha jugak adalah 400 kali lebih selamat .. !!!  ape tah aku merepek ni

dah la ... disebabkan shisha tu, cik sopi nak tido pon tak senang .. rasa cam bau shisha tu dok follow3 cik sopi jerrr ~~ SERAM hokeyy ...

so Malaysians ---> AVOID SHISHA , LOVE PEOPLE AROUND YOU...!!!

thanks read  :D

No comments: