Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, July 16, 2012

SATU SUDAH SELESAI, LAGI TIGA BAKAL MENYUSUL

Assalamualaikum










oooppppssss ... jangan ter'konpius' yerrr ... ni bukan gambar kami nak menunaikan umrah yer  :))
belom ade rezeki lagi ke arah itu ...


kami ekceli nak pegi kenduri nikah one of best friend cik sopi ... after 1 year, salah seorang dari dorang berempat mula mengikuti jejak cik sopi ... cewaaahhhhh .. hahhhahaaaa





ni la kawan yang cik sopi maksudkan ... H.A.Z.W.A.N.I ..... sekarang dah kene panggil Puan Hazwani .. neves ko kan beb ... baru ko tau pe rase nyerrr ... heheheeee




ni la husband beliau ... saudara islam baru kite .. Safiy Spencer ~~ boleh nampak jugak la kegugupan Safiy mase akad nikah tu ... tapi takpe ... alhamdulillah semua dah selesai dengan sekali lafaz jer ... aminnnnn  :))


after sume dah settle, so tibe la AMBEK GAMBAR TIME .... heheheeee ...



lepas sume dah settle, kami terus masuk ke bilik pengantin and ambek gambar sendiri ... heheheeee ~~ lame kami tak gather gather macam ni ... al maklum laaaa ~~ konon kononnyer busy la sangat pada hal nak p uma masing masing tak smpai 5 minit pon ... ekekekekekeeeee



ni plak mase kami bergambar di luar ... sementara menunggu pengantin klua, kami syok sendiri amek gambar ... comel kan kami ... heheheeeee .. especially yang berjubah hijau kat ujung tu ... thanks to my mama sebab sponsor jubah ... hahahaaaaaaa



memandangkan sume sume ni bakal naik pelamin insya allah hujung tahun ni and next year, so masing masing nak amek berkat lettew .... haaahhh nahh amek cepat ... cik sopi doa kan korang sume cepat cepat jadi bulat macam cik sopi ni ... hahahaaaaa insya allah kan beb ... t boleh la anak anak kiter berkawan macam kiter jugak  :))



finally dapat jugak bergambar dengan pengantin ... ni pon dapat culik kejap jer ... heheheeeeee ... takpe yang penting sume selamat ... amiiiinnnn  :))



dua orang dah kawen .... yang lagi tiga bakal menyusul dalam mase yang terdekat ni ... selamat maju jaya kengkawan ... heheheeeeee


oke la ... sampai sini je la yer ...


congrates to my friend Wani for your solemnization .... insya allah aku datang mase ko pnyer resepsi nanti ... ko nikah, anak ak dalam perut lagi ... mase ko sanding nanti, insya allah ak bawak anak aku nanti  walaupon mase tu aku still berpantang  :))  



p/s: cik sopi tau cik sopi nampak tersangat la besar dalam gambar gambar ni ... nak buat camner, ngah sehat and bersemangat  .... hahahaaaaaaaa ~~


thanks read   :))

No comments: