Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Thursday, August 16, 2012

CIK SOPI MEMBUAT PERSIAPAN RAYA DAN MENYAMBUT KEDATANGAN ORANG BARU

Assalamualaikum ....


lame nyer tak ber'update' blog ni ... last update mase puase ari tu ... al maklum laaa ~~ cik sopi agak kepenatan dalam menyiapkan diri mental dan fizikal ni ... orang baru nak mai dahhhh oooiiii ...


dalam dok buat persiapan orang baru nak mai ni, cik sopi pon sebok gak wat pesiapan nak raya ni ... sape kate cik sopi tak boleh raya..??? baju raya en hubby dah siapkan awal awal dah .. esok nak continue shopping lagi ... ekekekekekeeee ... sakan kan ..?? walaupon kengkawan cakap takyah dok sakan sangat ...    siap sedia tok baby je ...


cik sopi sebenarnya tengah tunggu ari je ni ... eksaited ader - takot pon ade ... first baby la katekan ... buat mase sekarang perot asyik mengeras je ... tapi tak sakit pon .. baby pulak kejap kejap menyenget belah kanan ... kejap kejap belah kiri plak ... tapi die lagi suke menyenget belah kanan .. nape ntah ..  :))


en hubby pon eksaited gak ... pegang pegang perot ... perot tengah sexy la katekan ... hahahaaaaa ~~


so kami same same tak beraya tahun ni ... dok umah beraya ngan baby je ... tak lek kampung maybe ... orang lain raya raya ni makan ketupat - lemang - rendang - serunding - dan yang sewaktu dengannya .. cik sopi pulak meybe makan sup - biskut kering - roti wholemeal - dan sky juice .... hahahaaaaa .. sedap kan .. lagi dasyat dari makanan korang korang sume ...


dalam kesempatan meng'update' blog ni, cik sopi mewakili keluarga ingin mengucapkan


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN .. SEMOGA LEBARAN KALI INI LEBIH BERMAKNA ...


dan dlam kesempatan ni jugak, cik sopi nak minta maap kat kengkawan di luar sana .. di harap dapat mendoakan keselamatan cik sopi ngan baby ... lau panjang umur, leh la kiter berjumpe lagi .. isk isk ~~ tadi mase g check up, dokter dah kasi tau, kalau 23/8 ni takde tande tande nak bersalin lagi, dokter nak tahan kat wad ... nak induced ...!!!  lemau plak dengar .. sakit tu injection ... !!!!


ade lagi nak gitau ni, tadi p klinik sebab nak cuci luka kat kaki ... ade nanah .. !!! dekat seminggu menanggung sakit cume  2-3 ari ni je yang sakit sangat ...  lastly berbalut ibu jari kaki ni ... nak nanges dah tadi ... sakit tau ... sian baby dalam perot ni .. emosi die pon terganggu gak mase cik sopi dok tahan tahan sakit ... en hubby boleh gelak gelak wat lawak lak ... benci kitew ~~ seb baik tak tercirit menahan sakit ...


ok la ... sampai sini dulu .. t lau dah bersalin cik sopi update lagi ... lau tak bersalin lagi, cik sopi story pengalaman beraya dengan perot yang sungguh sexy ni ... auuu auuu ...




thanks read  :))

No comments: