Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, October 27, 2012

CIK SOPI NAK BEKERJA SEMULA

Assalamualaikum ..



SALAM AIDIL ADHA SEMUA ~~ lambat sehari wish .. ni sume sebab Ian tak kasi cik sopi online lame lame ....


Raya haji tahun ni cik sopi beraya di rumah je ngan Ian and en hubby ... plus family cik sopi la ... kami tak kemane mane pon sbb Ian kecik lagi kan ... tak leh nak berjalan jauh sangat .. maklum la kang dibuatnyer angin 'Angry Bird' die datang ... abeh laaaa ... hahahhaaaaa .. paling jauh kami nak klau pon maybe ke umah mentua cik sopi jap g ... ade kenduri katanya malam nanti ... insya allah sampai la kami nanti  :)


Ekceli nak kongsi cerita ni .. secara fizikal nyer cik sopi dah bersedia nak bekerja balek .. tapi mentally rasenyer cam berat je ati ... bukannyer ape ~~ sedih je nak tinggalkan Ian kat babysitter ... nanges ke tak die nanti ...


Bile cakap kat mama, mama mesti cakap 'Alahhh ... hangpa dulu mama hantaq elok ja .. mak cakap nanges pon sat ja ... lepas tu elok ' ...


Tapi Ian reti ke nak nanges sat sat ni ... haiiihhh


korang rase camne ...??




little pumpkin mummy dah 2++ month young ... anty nana siap beli kek lagi ari tu kan ... mummy yang abeh kan kek tu ... :p


Monday nanti ade check up ngan dokter kat klinik kesihatan ... kene inject skali ..,. Berat anak mummy kali ni brape la pulak ... ari tu mase umo sebulan dah 4.5 kg ... sekarang ni mummy rase maybe dalam 5++ kg ... almost 6 kg maybe ...


Sekarang ni pon anak mummy dah jarang nak tido siang ... asyik nak ajak menyembang jer ... camne la mummy nak buat keje ... naseb baik malam die tak meragam sangat .. bangun pon dalam 2 kali je ..  :))   tapi mummy still ngantok jugak ... haaaiiihh


once dah jadi mummy, tido adalah perkara terakhir yang harus difikirkan



thanks read  :))

1 comment:

Anonymous said...

hi I was luck to look for your theme in yahoo, your Topics is impressive, I learn a lot in your Topics really thanks very much, btw the theme of you blog is really wonderful, where can find it