Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, May 14, 2011

DIKALA CIK SOPI BERUMUR 24 TAHUN ...

Assalamualaikom ~~

addooiiyaiii ... ape la en blog nie .. nak update blog pon x bole ~~ dok under construction je .. abeh berterabur air liur cik sopi menyumpah seranah tadi .. hehehee


cik sopi nak wat pengumuman khas nie ~~

I AM OFFICIALLY 24 YEARS OLD

12 may 2011 ari tue .. genap la umo cik sopi 24 tahun ...

kat sini cik sopi bukan nak bercerite brape banyak wish yang cik sopi dapat ..
bukan jugak nak bercerite pe adiah yang cik sopi dapat ..

tapi cik sopi nak share ngan sume kawan3 ~~
dikala usia cik sopi 24 tahun nie .. banyak perkare yang akan berlaku ..
banyak perubahan dalam hidup cik sopi nanti ...
dan jugak 
ada memori yang bakal tercipta ~~ insya allah ,,

mase pas tunang: potong rambut kunun3 comel gitu~~

dikala cik sopi berumur 24 tahun nie >>

  • cik sopi akan berkahwin   ade 7 ari lagi since entry nie di pos kan
  • cik sopi akan bergelar seorang isteri   cam kelakar plak bunyik nyer
  • cik sopi dah ade tanggungjawab untuk menjaga keluarga dan en hubby nnt    
  • cik sopi akan abeh blaja n menggenggam ijazah yang ke-2 pulak   aminnnn


cepatkan masa berlalu ~~


rasenyer cam baru semalam je cik sopi blaja membaca dan mengire ..
cam semalam cik sopi baru belajar nak hidup berdikari
rase nyer cam cik sopi baru je nak kenal istilah pakwe-makwe nie ..


tapi kan ...


cik sopi dah bersedia ..

bersedia untuk mengharungi liku3 hidup berumah tangge
bersedia untuk memegang title 'isteri'
bersedia untuk memikul tanggungjawab menjaga amanah dan maruah en hubby serta keluarga kami
bersedia untuk hidup berkeluarga di saat3 cik sopi belom habis belajar    tengah internship time3 nie
bersedia untuk membantu en hubby nanti dalam meningkatkan menjaga keluarga kami   insya allah


cik sopi berharap sgt kawan3 kat luar doa kan la kesejahteraan hidup kami ...
biar jatuh bangun kami bersama3 ..
susah senang kami lalui bersama3 ..
gelak ketawa dan tangisan kami pon biar lah kami tempuhi bersama3 ...


kami berdua hanyalah insan biasa yang pernah buat silap , pernah menyakiti hati dan perasaan org lain serta
pernah terluka dengan perbuatan sendiri .. tapi itu semua ada hikmahnya dan semua  yang berlaku mematangkan lagi pemikiran serta perlakuan kami ...


semoga ikatan yang bakal terjalin nanti mendapat keredhaan daripada ALLAH SWT ... dan semoga kami dilindungiNYA selalu .. insya allah







thanks read and do pray for us  :)






SOFINAZ

No comments: