Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Saturday, April 2, 2011

TANGISAN DI MALAM ARI


Assalamualaikum ...
trime kaseh la pd yg x tido lg ... n dtg menyinggah blog miss universe nie ... wwwuuuuu T.T




ati sy sedeh sgt ekceli ... d sebabkn nk merubah wajah blog nie ... mcm3 kemusnahan dh berlaku ..
*sy sgt malu*

disebabkn xder yg nk ajar sy men'design'kan blog nie ... sy telah menggunakan kemahiran dan kepakaran pada tahap yg paling maksimum ...
dan ni la hasil nyer ,,, *please say something yg boleh menenangkan hormon sy skrg nie*

xper la ... nie perubahan tok blog nie ...
kire nyer nie d fasa yg pertama la .... akan ad fasa3 yg berikutnyer
tp x tau la brape byk fasa yg nk ad .... wwwwwuuuuuu *nanges lg..*

dh mang jelas plak cakap fake tear .. cisciscis


saper3 yg boleh tlg ... tlg laaaa....
mungkin fasa3 tue dpt dikurang kn kalau ad org yg expert tahap extravaganza yg tulung .... wwwuuuuu lg  T.T

sy promise ... anda akan dpt kad vvvip mase sy kawen nnt ....
xlame je lg ... 2 bulan je.... *buleh la...puhhliisss...*

thnks bace entry yg merepek nie .... T.T




mlm nie tido bertemankan ayer mate sbb melihat kemusnahan yg terjadi kat blog sndiri .... wwwwuuuuuu   T.T

2 comments:

Cik Bidadari said...

adoi tulisan yg baru nie buat akak terbaca entry dengan penuh kesukaran...

SOFINAZ said...

tension kak ... saje je nk menyukar kn lg keadaan ... ekekekee