Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Friday, April 29, 2011

CIK SOPI YANG DIBALUTI KESEKSIAN ...

Assalamualaikom geng ..... chhewwaahh

mesti korang mase bace tajuk entry cik sopi nie .. korg buat muke geli3 kan ....

mang cik sopi akui ~~> x bole blahh pnyer tajuk entry ,,

tengok3 .. cik sopi x seksi kan3

tujuan cik sopi wat tajuk entry  cenggitu sebab ade story di sebalik nyer ...
utk kawan3 cik sopi yg mang kenal cik sopi sejak azali lagi .. dorang opcos la tau cik sopi ni cmner kan ... bagi yg x knal or x berape nak knal cik sopi nie msti korang cakap

YE KE SEKSI ... TANG MANE SEKSI NYER TUE .. MESTI ORANG YANG CAKAP DIE NIE SEKSI MATE DIE JULING ... BLA BLA BLA ....

korang please jgn kejam sgt if nak wat statment sndiri tau ... isk3

citer nyer cenggini sebenarnye .. tadi mase kat tempat keje cik sopi .. ade la sorg minah nie .. pekerja kat situ gak ... die tegur cik sopi .. agak lame gak la cik sopi keje kat sini n cik sopi x penah pon nak bertegor sapa ngn minah nie .. but then lately nie pas cik sopi dah uar3 kan yang cik sopi nak berenti keje dh baru la die nak tegor cik sopi ..cik sopi bkn xmo tegor die dulu .. tp cik sopi nie kan pemalu ..  yola sgt ... heheheee

nak di jadi kan citer nyer .. mase cik sopi dok tgh kemas3 meja cik sopi then tetiber die tegur3 cik sopi ..

die: u part timer je kat sini yer ,,
cik sopi .. ha'ah .. :)
die: ooo .. patut la jarang nampak u .. u still study ??
cik sopi: yuppsss ... :)  .. tp i next week last kat cnie .. 
die: oo ..really .?? i suke la tengok u ... u look sweet and sexy .. 
cik sopi: errrr ... heheheee  ..  trus lari3 p toilet ..



cik sopi seksi ..???

ye kerrr...????

tang mane tue ..??

pegi keje pakai t-shirt ngan jeans pon kire seksi gak kerr...???

setau cik sopi .. cik sopi x penah lagi kot dtg keje sini pakai seksi3 ... sebab kat sini sejuk giler nak mampos .... pakai baju lengan panjang pon belom tentu bole rase suam3 kuku temperature kat opis tue .... nie kan plak cik sopi nak pakai seksi3 ... mau mati kejong kat opis tue ...

tp yang best nyer ... within dis week .. ramai plak yang dok cakap cik sopi nie seksi ..nak kate dr segi pemakaian .. mang xkot sebab cik sopi dh x pakai dh skirt3 pendek cik sopi tue .. even baju3 yang xder lengan sume cik sopi wat pakai tido jer ... bis tue tang mane nyer yang dorang sume nampak seksi ...??

tang MATA cik sopi yg bundar nie ker ..??
adakah BIBIR cik sopi yang tebal lagi menawan nie ker..??
atau mungkin TAIK LALAT cik sopi yang manis ker..??
maybe SENYUMAN iklas cik sopi nie yang buat orang terpegun ..???
RAMBUT panjang cik sopi yang cik sopi slalu biar kan serabai nie kot ..???



hahahaaaa ... tengok3 ... cik sopi dah perasan abes dh nie ...


abeh tue cube la sesape g tau cik sopi tang mane la yang korang nampak cik sopi nie seksi ...
cik sopi xder pon figure 33-25-36 tue ... isk3 ...
ketinggian pon x mencapai 160 cm ...
cmner la leh jadi seksi nie ...kih3

xkesah la camner korang nak tengok or describe cik sopi nie ... bagi yang mang dh lame kenal cik sopi nie .. dorang tau la ape yang cik sopi maksud kan ... 

tapi cik sopi rase kan maybe keseksian cik sopi nie terletak kat cara cik sopi bawak diri kot ... yelaaa .. cik sopi nie kan ske wat pangai pelik3 yang kadang3 di salah tafsir kan oleh orang lain ... kadang3 cik sopi pon tesalah tafsir pangai cik sopi nie ... ikot dan jerrr ..  :)








sndiri bace
sndiri tafsir yer ..


maseh bace :)


SOFINAZ

No comments: