Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, June 6, 2011

KEHIDUPAN BARU CIK SOPI

Assalamualaikum sume ....

wah3 ..... dh bersawang berdebu dah blog cik sopi ni ... seb baik xder spiderman melekat3 ... hahahaaa
neway ~~ cik sopi bz sangat2 la lately nie .... maklum laa .. orang baru kawen ...

alhamdulillah .. selesai jugak majlis kawen cik sopi dengan en hubby ... terlebeh meriah dari yang cik sopi sangka kan ... kalau cik sopi story mesti korang sume bantai gelak terkentut3 ...


HARI NIKAH (21/05/2011)
  • masa ni hujan lebat tau ... tapi orang3 marhaban tetap datang ontime .. sallute la
  • lepas marhaban abeh .. lebeh kurang pukul 12.10 pm pak andam cik sopi sampai .. ingat kan die lupe yang die kene make up cik sopi ... yelaaa ~~ janji pukul 11.30 nak datang ...
  • cik sopi ber'make-up' sampai dekat3 pukul 1.30 ptg ~~ yang pelik nyer en hubby tak der plak call3 cik sopi ... DIA SEPATUTNYER KENE SAMPAI KAT MASJID TU SEBELOM ZOHOR ...!!!
  • mase cik sopi ngan en hubby sampai masjid, kitorg kene tnggu tok kadi pulak ... tok kadi merajuk ngn en hubby sebab sampai lambat ... sepatutnyer kami dinikah kan dalam pukul 1.30 ptg .. tapi disebabkan faktor ke'ter'lewatan, kami dinikah kan pukul 2.30 petang ... eerrkkk ~~ satu kampung dengar suare en hubby ... kih3
  • ramai kengkawan cik sopi tanyer knape cik sopi tak nanges mase nikah ~~ cik sopi dah besedia untuk mula kan hidup baru .. muuch3 better than before .. so cik sopi xnak mula kan kehidupan cik sopi tue dengan tangisan or air mata ... CIK SOPI NAK MULAKAN KEHIDUPAN BARU DENGAN SENYUMAN DAN DIIRINGI DOA3 DARI MEREKA3 YANG SENTIASA MENDOAKAN KEBAHAGIAAN CIK SOPI .. cik sopi xnak nanges lagi ... insya allah
  • pas dah settle urusan nikah dekat masjid tue ... kami pon balek la ke umah cik sopi untuk sesi penggambaran baju persalinan n outdoor photoshoot ...
  • masa outdoor photoshoot nie .. kitorg buat dekat tasik tau .. mang ramai giler yang terpegun tengok kitorang .... hahahhaaa ... jangan look3 kitorang so pelik3 yerr ...
  • the best past is ~~ kitorang pegi drive thru mc donald pakai baju persalinan tue ... hahahaaaa ... terkesima kejap awek kat situ ~~ hahahaaa






 HARI SANDING  (29/05/2011)
  • pak andam cik sopi agak lambat gak mase nie ... janji nak datang pukul 11.30 pagi .. last3 pukul 12.00 baru die sampai ... die kene pegi ampang dulu .. make up orang kat sane kot ..
  • lpas dh siap3 make-up n pakai baju cantek3 tue ... kami beserta pengapit kami kene naik STORM ... nak buatpe naik storm tue..???  UNTUK BERARAK LAAAA ...!!!
  • perarakan tue.. cheewaahh .. diiringi oleh rider3 yang naik motocross n superbike .. serta iringan dari marshall3 from kelab kereta satria en hubby ....
  • mang gempak n malu sket .. isk3 ... satu kampung nampak ...!!! then yang x disangka3 sangat ~~ kami berarak siap naik HIGHWAY ... weeyyhh ... adnan sempit pon x tepikir nak buat cenggini tau3 ... kerete sume slow je ... nak tgk kami pnyer pasal ... hahahaaaa ... 
  • tak di sangke3 pulak ... kat highway tu ade roadblock ... cik sopi xbole nak bayang kan camner tetiber polis3 tue suruh kitorg jalan kaki p dewan ... mati dehh
  • sampai3 kat dewan ... cik sopi cam x caye plak ... heheheee ... cantek pelamin cik sopi ... simple but sweet ~~ dah  kawen rupenyer aku ....heheheee

























kat sini .. cik sopi masuk kan sket gambar ... banyak lagi gambar sbnarnyer ... tapi kiter tnggu gambar from abang cameraman ehh3 .... gambar3 kat die confim cantek3 belaka ... especially after editing ... hahahaaaa

ekceli .. banyak lagi perkara3 yang berlaku pada dua3 tarikh nie ... tapi cik sopi ringkas kan story jerr ... sebab kalau story detail sangat nnt korang3 sume xmo dah bace entry pasal hari bersejarah cik sopi nie ... later ... after dapat gambar from abang cameraman .. cik sopi story dengan lebeh detail each picture ehhh3 ...

tunggu tau ~~

thanks bace yerrr ... jangan luper follow .. muahahhaa


p/s:  even dah kawen ... sila panggil saya cik sopi jugak yerr ..sekian trima kasih ... lalalalalaa



SOFINAZ

No comments: