Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Tuesday, June 21, 2011

SEBULAN CIK SOPI BERGELAR ISTERI :)

Assalamualaikom  :)

pe kabo korang3 yang rajin bace blog cik sopi nie ...???  maseh sbb sudi follow .... 
cik sopi teruja sket ari nie .... heheheeee ...

banyak mende nak story tapi biar la cik sopi post satu3 dulu eh3 ....

today is 21st JUNE 2011 ~~  weeehuuuu .. genap sebulan cik sopi bergelat isteri ...
bagi yang memang dah kenal cik sopi mang korang sume tau3 je la kan cik sopi ni cmner ... ader gak perangai3 mase zaman single3 dulu yang susah sket nak buang jauh3 ....tapi kadang3 rase cam dah lame plak jadik bini orang ... hahahaaaa ..~~





banyak mende3 yang cik sopi lalui sepanjang begelar isteri ni .. even baru sebulan ..
antaranyer ..:
  • bersabar ....  fuhhh memang tahap kesabaran paling sabar laa ... hahaa
  • a good listener ,,,, sebelom nie pon mang cik sopi a very3 gud listener ...
  • terlebih rajin ... agak laa sebab dah memang tanggungjawab cik sopi kn3 ...
  • bidan terjun ... jarang3 gak la tapi kene always standby .... jeng jeng jeng
  • jadi driver terhormat ... especially untuk en hubby ... ngengader betol ...!!!
  • jadi aunty yang sangat baik, peramah, comel and gedik3 skit untuk anak3 buah ...
ekceli banyak lagi tapi tak rajin plak nak taip banyak3 ....  ade yang antaranyer macam angkat bakul sendiri je kan3 ... heheheee ...

yang bestnyer biler dah kawen and bergelar isteri nie  ....
  • bile pegi keje en hubby hantar ... siap dapat duet lagi ..
  • balik keje en hubby amek ... siap bawak pegi makan and jalan3 lagi
  • biler sakit en hubby tolong urutkan ... tapi 5 minit je .. pastu kene urut die plak ... lame giler plak tue .. huhh ...!!!
  • kalau ader orang nak buli cik sopi ... akan kedengaranla ayat cenggini .. ' ko tunggu laaa ... aku report kat laki aku..!!! '  hahahaaaaaa
  • ari3 orang akan senyum and nak pelok3 cik sopi (ladies only yaa..) then tanyer ' dah ader isi ke..?? '  or dengan tanpe segan silu nyer ... pagi3 buta mesej cik sopi and tanyer ' weyhh ko dah pregnant ker..??'   sila sabar yer ..
  • biler tengok baby orang lain ... dah bole start bayang kan baby sendiri ... ekekekeeee .. tak salah kan3 ..???
macam3 lagi laa ... so kawen la dulu baru tau .... hahahaaaa ....
sume3 nie nampak cam positif manner je kan ... ader gak yang negatif nyer .... tapi x bleyh story kat blog ... meh sini jmper cik sopi face to face ... t cik sopi gitau ... confim korang pikir ribu3 kali sebelom nak kawen .... hahahaaaa ....  neway JOKING only ok ...  biase laa .. dalam rumahtangga mesti ade pasang surut nyer ... kitorang pon kadang3 jarang pasang3 nie ... selalunyer surut je ... alhamdulillah la kalau cenggitu kan ...

muka sebulan lepas bergelar isteri ...


p/s: mesti ade yang x tau lagi kan3 ... walaupon dah bergelar isteri .. cik sopi masih lagi bergelar pelajar universiti ... should doing my intern but my application still in progress ... isk3 .. banyak dugaan bergelar isteri + student dalam mase yang sama ... tapi nasib baik en hubby sangat3 memahami situasi cik sopi .. en hubby slalu kasi sokongan pada isterinyer ni walaupon kekadang sokongan tue sekadar nak perli jerr ... hahahahaa ..  neway .. thank you my beloved husband ... love u so much ... kasi flying kiss sket .. muah3


petang3 nie best gak tido ...  tapi dah petang sangat ... kang malam x bole nak tido plak ...
mau kejut3 en hubby pegi jempot ash kat uma baby sitter die ... rindu nak gigit3 die .. heheheee

thnks read yaaaa   :)
wait for my next post ... muaaaahhhhh





SOFINAZ

No comments: