Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ku mohon pada-MU

“Ya Allah… Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan Ya Allah… Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi”

"Ya Allah .. ingin ku raih keredhaanMU, dalam ku melayari bahtera dunia, sebagai kekal bagiku di akhirat kelak, untuk mengadapMU"


Monday, June 4, 2012

SABAR MENANTI HARI ITU

Assalamualaikum







cik sopi tau cik sopi makin cute ....!!!!!


pertambahan berat badan sangat sangat menggembirakan ... demi kesihatan baby dalam kandungan, cik sopi tak tahan tahan makan .... makan je ape yang ader ... alhamdulillah baby tak memilih makan ... baby ke mommy nyer?? ekekekekeee


so far berat cik sopi dalam lingkungan 67-68 kg .... tak pernah dalam sejarah cik sopi seberat ni ... heheheeee ... agak penat jugak mau bawak badan yang berat ni tapi enjoy lagi lagi bile dapat rase baby pnyer movement ... pengalaman yang hanya dapat dirasai oleh orang yang mengandung jer ...


barang barang baby almost settle ... cume ade sikit sikit je .... lepas dah settle barang baby cik sopi dah bole la pikir barang untuk diri sendiri pulak ... yeeaaahhhhhh ...!!!!


en hubby paling eksaited beli barang baby .... die suruh cik sopi jangan beli banyak banyak sangat sebab katenyer baby cepat membesar, tapi die sendiri yang beli ... tak cakap pon tau tau barang dah sampai depan mate ... haiiihhhh ... sungguh sungguh unexpected  :))


ape ape pon kami tak sabar tau tunggu due date ni .... asyik berkire kire jer .... baby pon makin ligat dalam perut ni .... suke die eyyhhh


ooohhh lupe nak cakap ~~ gambar kat atas ni latest punyer uolss .. 28 minggu sudah ... maknanya sudah 7 bulan .... ada balance lagi 2 bulan lebeh jer .... orang lain sume sebok sebok shopping untuk raya and buat persiapan raya , cik sopi ngan en hubby  pulak buat persiapan mental dan fizikal untuk menyambut kehadiran orang baru ... syahdunyerrr ... heheheheee




thanks read  :))

No comments: